محمود تعجبی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، با اشاره به برگزاری اولین استارتآپ در حوزه انگور و کشمش افزود: کسب و کارهای نوین و سودآور در قالب استارت آپها شکل میگیرد و در استان همدان نیز برای ایجاد درآمدهای پایدار باید به سوی اقتصاد مبتنی به نو آوری گام برداریم و استارت آپهای مبتنی بر ظرفیتها و نیازهای استان همراه با طرحهای قابل اجرای دانش بنیان شکل بگیرد.
اوبا بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی با همکاری مراکز نوآوری و سایر ارگانهای استان در صدد توسعه استارت آپهایی با موضوعهای مختلف است که تا پایان سال ۹۹ به تدریج اجرایی میشوند، گفت: توسعه و تقویت شتاب دهندهها و برگزاری استارت آپها با همراهی بخش خصوصی سرعت بیشتری میگیرد و باید شتاب دهندههای متعددی با همراهی سرمایه گذاران خصوصی در استان همدان با گرایش به علوم نوین ایجاد شوند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بیان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی از شتاب دهندهها حمایت مادی و معنوی میکند، از همه افراد دارای تخصص، ایده و ثروت خواست به دنیای علم و فناوری ورود کنند و با اجرای دانشهای نوین هم به توسعه استان همدان کمک کنند و هم اقتصاد پایدار خود و جامعه را رونق ببخشند.
تعجبی تاکید کرد: خلاءها و نیازهای استان همدان در قالب شتاب دهنده ها، برگزاری استارت آپ ها، ارائه ایدههای تازه همراه با هزینه کم و ارزش افزوده بالا و درآمدزایی مناسب شناسایی و اجرا میشود.
او در خصوص اولین استارت آپ ملی انگور هم افزود: در این استارت آپ، صاحبان ایده نسبت به ثبت ایده در سامانه رویداد به نشانی https://uastartup.uast.ac.ir اقدام نموده که در روز اختتامیه ایده های برتر معرفی و تقدیر میشوند.
تعجبی اضافه کرد: نخستین استارت آپ انگور، شیره و صنایع وابسته در روز پنجشنبه ۹ آبان ماه برگزار میشود.
انتهای پیام/ج