به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، «رقمها بهطور مستقیم به حساب سازمان لیگ واریز میشوند و البته برخلاف آنچه به نظر میرسد، رقم قابلتوجهی نخواهد بود. ضمن اینکه همین رقم هم صرف برگزاری مسابقات لیگ میشود.» این پاسخ علی سلیمانی، خزانهدار فدراسیون فوتبال به سوال یکی از خبرنگاران پیرامون هزینهکرد جرایم کمیته انضباطی است.
جریمه سنگین و کمسابقه متخلفان دربی ۹۰، شوک بسیاری برای هواداران هر دو تیم را به همراه داشت، البته این سنگینترین حکم مالی فوتبال ایران نبود، همین چندماه پیش کمیته انضباطی باشگاههای سپاهان و پرسپولیس را به دلیل تخلفهای مختلف در دیدار هفته بیستوهفتم لیگ هجدهم، ۴۶۹ میلیون تومان جریمه کرد.
جریمههای مالی در فوتبال ایران هیچگاه بازدارنده نبوده، اما همواره جریان دارد. دلیل آن شاید جبران هزینههایی است که فدراسیون فوتبال باید انجام دهد. حال اگر مسئولان استقلال یا پرسپولیس از فدراسیون فوتبال بپرسند چرا به بهانه بدهکاری، هزینه تبلیغات محیطی به آنها پرداخت نمیشود، پاسخ مناسبی برای آن وجود دارد؛ «بدهکارید».
نگاهی به آرای کمیته انضباطی که در سایت فدراسیون فوتبال منتشر شده، نشان میدهد اسماعیل حسنزاده با بندها و قانونهای مختلف، تیمها، بازیکنان و مربیان فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی را با مبالغ مختلفی جریمه مالی کرده، اما آیا این جریمهها تاثیری بر فرهنگ فوتبال ایران داشته است؟ پاسخ آن را احتمالا همه ما میدانیم.
در ادامه مروری میکنیم بر همه احکام مالی کمیته انضباطی که طی ۱۰۰ روز اخیر صادر شده است. احکامی که نشان میدهد کمیته انضباطی در سه ماه تابستان و ۷ روز از پاییز حدود یک میلیارد تومان برای فدراسیون فوتبال درآمدزایی کرده است.
منبع: روزنامه فرهیختگان
انتهای پیام/