به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،کوروش مهرابی مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه گفت : این شهرستان از دیرباز دارای کارشناسان کشاورزی و بهره برداران پیشرو و فرهیختهای بوده که میتوان از این نخبگان که مورد اعتماد مردم هم هستند برای انتقال یافتههای علمی و فعالیتهای آموزشی ترویجی بهره برد.
او گفت : انتظار میرود کارشناسان پهنه با ترویج چهره به چهره، برپایی کلاسهای آموزشی و ترویجی و تدارک بازدید کشاورزان از نمونههای موفق، زمینههای گسترش کشت این محصولات را فراهم کنند.
مهرابی از کشت کلزا به عنوان یکی از بهترین پیشنهادات برای تناوب زراعی با غلات یاد کرد و افزود: انتظار داریم کارشناسان پهنه با توجه به اهمیت کشت کلزا هم برای کشاورزان و هم نیاز کشور به کشت گیاهان روغنی برای نیل به خودکفایی در تولید دانههای روغنی و کاهش وابستگی به خارج، از تمام ظرفیتهای خود برای ترویج کشت این محصول اقدام کنند.
مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: کارشناسان مراکز جهادکشاورزی باید از ظرفیت نخبگان و کشاورزان پیشرو برای انتقال یافته های علمی به سایر کشاورزان بهره ببرند.
مهرابی کار کارشناسان پهنهها را انتقال یافتههای علمی به کشاورزان عنوان کرد و افزود: کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی با انتقال یافتههای علمی و به روزکردن کشاورزان میتوانند برای علمی کردن بخش کشاورزی و افزایش تولید در واحد سطح گامهای مهمی بردارند و از این طریق در افزایش درآمد بخش کشاورزی استان مثمرثمر باشند.
او افزود: کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی همچنین با ترغیب کشاورزان به گسترش کشتهای نوین با ارزش اقتصادی بالا، احداث گلخانهها و توسعه واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی میتوانند در راستای افزایش درآمد کشاورزان قدمهای مهمی بردارند.
او با اشاره به ظرفیتهای بسیار بالای شهرستان صحنه در تولید محصولات کشاورزی مثل برخورداری از زمینهای آبی و مستعد، آب و هوای مناسب، کشاورزان پیشرو و ماشین آلات و ادوات کشاورزی، گفت: این ظرفیتها زمینه های بسیار خوبی برای توسعه بخش کشاورزی این شهرستان به شمار میروند.
انتهای پیام/د