سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: در صورت عملکرد مشابه طرف مقابل ایران آماده بازگشت بوده و در غیر اینصورت کاهش تعهدات، تداوم خواهد داشت.
به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در افتتاحیه دوره آموزشی حقوق هسته ای ایران بهروز کمالوندی معاون امور بین الملل، حقوقی و مجلس، کیجو نوروانتو سفیر فنلاند در ایران و استفان کلمنت، رییس هیئت اتحادیه اروپا در سازمانهای بین المللی سخنرانی کردند.
در ابتدای این مراسم بهروز کمالوندی با تاکید بر برنامه همکاری بین ایران و اتحادیه اروپا، تمرکز بر ایمنی هستهای و پروژههای مربوطه و برگزاری ۳ دوره سمینار سطح بالای ایران و اتحادیه اروپا اظهار داشت: علیرغم تمامی معضلات و مشکلات، با هدف بهبود همکاریها و تبادل اطلاعات در راستای اجرای پروژههای مربوط به ضمیمه سوم برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) همکاریها ادامه دارد.
او برگزاری دورههای حقوقی و تخصصی را نقطه عطفی دانست و ادامه داد: برگزاری این دورهها در راستای تبادل اطلاعات حقوقی مربوطه بسیار مهم است و به ویژه در ارتباط با موضوع حل معضل خلع سلاح بسیار حایز اهمیت میباشد.
معاون امور بین الملل، حقوقی و مجلس ادامه داد: در سطح بین المللی حقوق هستهای باید واجد الزاماتی به مثابه قانون اساسی جهانی باشد، به گونهای که برای همه کشورها حقوق و تکالیفی مشابه و بدون تبعیض قائل باشد. از جمله این موارد خلع سلاح به عنوان خواسته جهانی است که جهان را در ابهام و آینده تاریکی فروبرده است.
کمالوندی سپس افزود: شعار ما آن طوری که رهبری معظم فرمودهاند فناوری هستهای برای همه و سلاح هستهای برای هیچکس است.
او در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به تحولات اخیر، تصمیم ایران بر کاهش بخشی از تعهدات برجامی، بعد از یک صبر استراتژیک یکساله در پاسخ به اقدام یک طرفه خروج آمریکا از توافق و به منظور ایجاد توازن بین حقوق و تعهدات صورت گرفته است که در صورت عملکرد مشابه طرف مقابل ایران آماده بازگشت بوده و در غیر اینصورت کاهش تعهدات، تداوم خواهد داشت.
دوره ۵ روزه حقوق هستهای با سخنرانیهایی در حوزه حقوق هستهای و مباحثی، چون حفاظت در برابر اشعه و ایمنی هسته ای، چارچوبهای ملی و بین المللی ایمنی هسته ای، کنوانسیون حفاظت فیزیکی از مواد هسته ای، تهیه پیش نویس قوانین هسته ای، کنوانسیونهای بین المللی و اصول مسئولیت در موضوع هسته ای، چرخه سوخت هستهای و اقتصادی انرژی هستهای ادامه خواهد داشت.
بیشتر بخوانید:کمالوندی: به شورای امنیت برویم ممکن است از برجام خارج شویم
بر اساس این گزارش، مدرسین دوره از صاحب نظران حقوق هستهای در سطح آژانس بین المللی انرژی اتمی و اتحادیه اروپا برگزیده شدهاند.
انتهای پیام/
سوختگیری و افزایش سو سانتریفیوژها را شروع کنید .
یا زنگی زنگی یا رومی رومی !
حق گرفتنی است.
غرب هیچ کاری برای ما نمیتواند انجام دهد .خود ساخته باید بود.
ایرانی آباد و آزاد و مستقل و خودکفا و بینیاز آرزوی هر ایرانی است مسولان برای بزرگ کردن اقتصاد و گسترش مرزهای اقتصاد متنها تلاش بلکه جهاد کنند.
ایران را ما میسازیم نه دیگران.
نتها باید دانش و دانشگاهها را توسعه داد و ظرفیت علمی را چندین برابر کرد بلکه همزمان به ساخت نیروگاهها و سوخت و همچنین برای صادرات سوخت هم برنامه داشت.
بهتره بگین که پروسه را میتوان متوقف کرد ولی انچه تولید شده اصلا قابل خارج شدن از ایران نیست و همین جا میماند