مدیر کل دامپزشکی استان زنجان از اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در زنجان خبر داد.

اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در زنجانبه گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ دکتر حاج کاظمی مدیر کل دامپزشکی استان زنجان گفت: این طرح با هدف تقویت نظارت بر اعمال سامانه‌های بهداشتی در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته بندی فرآورده‌های خوراکی طیور، ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ و تضمین سلامت محصولات استحصالی نهایی و کاهش ضایعات بهداشتی از امروز اجرایی شد.

دکتر حاج کاظمی افزود: طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ از ۳۱ استان کشور در ۱۴ استان آغاز شد که زنجان جز این استان‌ها بود.

او گفت: استان زنجان ۵ کشتارگاه صنعتی مرغ دارد که ۲ کشتارگاه برای اجرای طرح خط ۲ درنظر گرفته شده است.

خط ۲ در واقع اصلاح در بخش کشتارگاهی است.

کشتارگاه‌های منتخب اجرای طرح مجهز به سامانه بهداشتی قوی می‌شوند که محصولات آن‌ها درجه a,b خواهد بود

اعتبار هزینه‌ای بخش خصوصی برای اجرای این طرح ۱۰ میلیارد تومان است.

سالیانه در استان زنجان ۲۰ میلیون قطعه کشتار مرغ انجام می‌شود.
 
 
انتهای پیام/ر 

سالیانه در استان زنجان ۲۰ میلیون قطعه کشتار مرغ انجام می‌شود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.