به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج،عبدالوهاب پورالحسینی مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت: این میزان محصول از ۲۳ هزار و ۶۹۱ کلونی زنبور عسل برداشت شده است.
او افزود: بخشی از عسل تولیدی گچساران از توابع کهگیلویه و بویراحمد به شهرستانها و استانهای همجوار صادر میشود.
پورالحسینی ابراز کرد: هم اکنون ۲۲۹ نفر در صنعت زنبورداری این شهرستان فعالیت دارند.
او گفت: طرح سرشماری کلنی های زنبور عسل در این شهرستان آغاز شده و تا ۱۹ مهر ادامه دارد.
پورالحسینی افزود: این سرشماری با همکاری ۶ مرکز تعاونی این شهرستان انجام میشود و ۲۰ نفر از کارشناس جهاد کشاورزی در آن مشارکت دارند.
او اضافه کرد: در زمان سرشماری، جابجایی کلنی های زنبور عسل ممنوع است و نباید اقدامی در این خصوص صورت گیرد.
پورالحسینی با بیان اینکه اطلاعات جمعآوری شده در این سرشماری برای تجزیه و تحلیل در سامانه مدیریت جامع دادههای کشاورزی ثبت میشود، افزود: در این طرح اطلاعات مربوط به تعداد کندوها از جمله مدرن و بومی، میزان تولید عسل و دیگر فرآوردههای زنبورداران جمعآوری و در سامانه جامع کشاورزی ثبت خواهد شد.
مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت: صدور دفترچه زنبورداری، صدور مجوزهای کوچ به استانهای دیگر، معرفی به بانکهای عامل برای دریافت تسهیلات و برگزاری کارگاههای آموزشی به منظور بهرهوری بیشتر از خدمات جهاد کشاورزی از جمله اقدامات این اداره در حمایت از تولیدکنندگان عسل در این شهرستان به شمار میرود.
عسل طبیعی یک غذای کامل است که خواص درمانی زیادی دارد زیرا عسل یک ماده قندی است و میتواند در درمان بسیاری از بیماریها مؤثر باشد.
به گفته کارشناسان عسل طبیعی اثر ضد باکتریایی دارد و می تواند برای درمان زخمها و برخی از عفونتهای ناشی از سرماخوردگی مفید باشد.
برای تسریع در بهبود زخمهای ناشی از سوختگی و زخمها با خراشهای بافتی نیز این ماده غذایی مفید استفاده میکنند.
انتهای پیام/ط