رئیس سازمان هواشناسی ادامه داد: در گذشته به ویژه در حوزه فناوری تمامی تجهیزات از طریق شرکتهای خارجی تهیه میشد اما با برگزاری جلسات متعدد از طریق کارشناسان علمی و فناوری توانستیم چند سند در حوزه تولید تجهیزات منعقد کنیم.
تاب بخش اظهار کرد: افزایش پیش بینی استفاده از سخت افزارها در حوزه هوانوردی و همچنین تهیه تجهیزات باند برای نشست و برخواست هواپیماها به طور کامل از طریق شرکتهای دانش بنیان داخلی تهیه میشود.
او اظهار کرد: در این بخش سعی کردهایم به هیچ عنوان به کشورهای خارجی وابسته نباشیم و تمامی تجهیزات خود را از طریق توان شرکتهای دانش بنیان و استارتآپ ها تهیه کنیم.
در ادامه این برنامه سورنا ستاری معاون علمی فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه اقتصاد دانش بنیان زیست بوم است و ما باید بتوانیم این زیست بوم را به مرحله اجرایی برسانیم گفت: زیست بوم تنها از طریق همدلی اجرا میشود.
معاون علمی فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه در سازمان هواشناسی تجهیزات و رادارها با استفاده از شرکتهای دانشبنیان تأمین میشود گفت: استفاده از فناوریهای نوین و توان نیروهای داخلی توانستیم تمامی نرم افزارها و رادارها را که در گذشته از طریق شرکتهای خارجی تأمین میشد را بومی سازی کنیم.
ستاری اظهار کرد: این تجهیزاتی که توسط شرکتهای دانش بنیان تولید شده با شرکتهای خارجی قابل رقابت است و تمامی سرویسهایی که تجهیزات در گذشته ارائه میکرد با استفاده از همین توان داخلی قابل ارائه است.
او اظهار کرد: در حوزه سازمان راهداری هم با استفاده از استارتآپها و شرکتهای دانش بنیان سعی خواهیم کرد بارنامه ها را به صورت الکترونیک ارائه کنیم.
معاون علمی فناوری ریاست جمهوری به امضای تفاهمنامه درباره شهر هوشمند هم اشاره کرد و گفت: آینده شهرها از طریق هوشمندسازی رقم میخورد و ما میتوانیم استارتآپهای داخلی در این مسیر حرکت کنیم.
ستاری اظهار کرد: اتفاق خوبی در این حوزهها رقم خورده و ما با گسترش پارک فناوری شهر پردیس خواهیم توانست فناوری را در این بخش توسعه دهیم.
او اظهار کرد: حمایت از شرکتهای دانش بنیان و استقرار آنها در این بخش کمک بسیار زیادی به بومی سازی در این بخش میکند.
معاون علمی فناوری ریاست جمهوری اشاره کرد: باید با همکاری تمامی دستگاهها بتوانیم موانع پیشروی این حوزه را برداریم.
انتهای پیام /