معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان گفت:استان اصفهان با ظرفیت تولید سالانه ۱۰۴ هزارتن تخم مرغ دومین تولید کننده این محصول با ارزش غذایی در کشور است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،حسین ایراندوست معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان، ۲۲۰ واحد مرغداری تخم گذار این استان را دارای ظرفیت ۱۱ میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه مرغ تخم گذار بیان کرد و گفت: ۱۰ درصد از تولید سالانه یک میلیون تن تخم مرغ در کشور، سهم استان اصفهان است که در این صنعت غذایی ۲ هزار نفر به طور مستقیم مشغول به کار هستند.

حسین ایراندوست، شهرستان‌های کاشان، اصفهان، گلپایگان را تولید کنندگان برتر تخم مرغ این استان برشمرد و افزود: تخم مرغ از منابع پروتئینی ارزان قیمت و با ارزش غذایی بالا به عنوان یک ماده غذایی کامل، عمده نیاز‌های غذایی یک فرد را در روز می‌تواند تأمین کند و عمده ویژگی تخم مرغ و وجه تمایز آن نسبت به دیگر مواد غذایی، ترکیب مناسب پروتئینی و مواد مغذی موجود آن حاوی تمام اسید‌های آمینه ضروری و با ارزشترین منبع پروتئیی در مقایسه با دیگر منابع ازجمله گوشت، لبنیات وحبوبات است.

نهم اکتبر مصادف با ۱۷ مهرماه، روز جهانی تخم مرغ نام گذاری شده و همه ساله با برگزاری مراسم و برنامه‌های ویژه در کشور‌های مختلف برای آشنایی بیشتر با ارزش غذایی آن تلاش می‌شود.

انتهای پیام/م

 

10 درصد از تولید سالانه یک میلیون تن تخم مرغ در کشور، سهم استان اصفهان است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.