سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گفت: مهمترین خواسته مردم کهگیلویه و بویراحمد ارتقاء کیفیت نان استان است که باید با انجام نظارتها و بازرسیهای بیشتر این خواسته تحقق پیدا کند.
حسین پور افزود: در بسیاری از واحدهای خبازی سطح استان رعایت قوانین صنفی، مسائل بهداشتی و کیفیت مورد توجه دقیق قرار میگیرد و باید پذیرفت برخی از متصدیان واحدهای نانوایی تخلفاتی را از جمله کم فروشی ودیر پخت کردن نان در زمان صبح را انجام میدهند که با برخوردهای انجام گرفته در حال کاهش است.
او گفت: برنامههای ارتقاء کیفیت نان در استان شروع شده و نظارت بر ساعت پخت، وزن چانه، کیفیت نان و آموزش کارگران و شاطران نانواییها با جدیت در حال پیگیری است.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همچنین از مردم خواست مراتب تخلف را به ادارات صنعت، معدن و تجارت شهرستانها و سامانه ۱۲۴ برای پیگیری لازم اطلاع دهند.
انتهای پیام/غ
بازرسی از نانوایی های یاسوج