او ادامه داد: امروز ۱۴۲ سالن ورزشی با ۱۶۲ مترمربع زیربنا و ۱۶ استخر افتتاح میشود که گامی مهم در ترویج فرهنگ سلامت است، برای مجموع فعالیت بیش از ۳ هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شد که ۳۰ درصد آن سهم خیرین بود.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بعد از زلزله حدود یک متر مربع به فضای آموزشی این استان اضافه شد، گفت: در جریان سیل هم تلاشهایی برای نوسازی مدارس در نظر گرفته شد و مدارس زیر ۳ کلاس نوسازی و بازسازی شد و سایر مدارس هم تا پایان سال در این مناطق تکمیل میشود.
حاجی میرزایی با اشاره به سهم بالای خیرین در بازسازی مدارس سیلزده گفت: مشارکت خیرین فقط کمک مالی نیست بلکه تقویت فرهنگ مشارکت و احساس مسئولیت نسبت به جامعه است، یکی از اهداف تعلیم و تربیت همراه مردم آحاد جامعه است که این کار خیرین، مشارکت را ترویج میدهد.
او ادامه داد: از نوسازی مدارس درخواست کردم تا سامانه برای ثبت مدارس نیازمند بازسازی و نوسازی را ترتیب دهد و هرکس بنا بر بضاعت خود در این مسیر کمک کند.
بیشتر بخوانید: وعده تحویل ۲۵ هزار کلاس درس در سال ۹۹/ اختصاص ۴۸۰ میلیارد تومان برای استانداردسازی سیستم گرمایشی
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه آهنگ تعبیرات در جوامع امروزی شدت گرفته است، گفت: جوامعی که در تغییرات پاسخ مناسبی نداشته باشند، قدرت ایفای نقش فعال ندارند، اگر تغییر را واقعیتی جدی بپذیریم، آنچه این امر را ایجاد کرده است، ظرفیت یادگیری آن است، هرچه جامعه پتانسیل یادگیری بیشتری داشته باشد، موفقتر است.
او ادامه داد: آموزش و پرورش وظیفه یادگیری در جامعه را دارد و همه فعالیتها ناظر به جریان یادگیری است، در واقع یادگیری تنفس جامعه است.
وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: امروز۳۰ درصد مدارس نیازمند بازسازی است، اما با همکاری خیرین و تعهد متقابل آن از سوی دولت این مدارس را تا سال آینده تکمیل خواهیم کرد.
انتهای پیام/