معاون سازمان ملی استاندارد گفت : صنعت جهانی حلال ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد دلار گردش مالی دارد که حدود ۷۰۰ میلیارد آن مربوط به غذا و برند حلال و بقیه مربوط به بخش‌های دیگر از جمله گردشگری، پوشاک و سلامت حلال است .

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،وحید مرندی مقدم معاون سازمان ملی استاندارد گفت : صنعت جهانی حلال ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد دلار گردش مالی دارد که حدود ۷۰۰ میلیارد آن مربوط به غذا و برند حلال و بقیه مربوط به بخش‌های دیگر از جمله گردشگری، پوشاک و سلامت حلال است و ما اگر بتوانیم پنج درصد از این مبلغ را که معادل سه برابر درآمد ارزی نفت است، جذب کنیم، از درآمد نفت بی‌نیاز می‌شویم.

او گفت : سازمان ملی استاندارد، عضو هیئت مدیره موسسه اندازه‌شناسی کشور‌های اسلامی و عضوی موثر و فعال در زمینه تدوین استاندارد‌های حلال است.

او افزود: سازمان ملی استاندارد موفق شده است استانداردی را تدوین کند که همه کشور‌های اسلامی آن را قبول داشته باشند و این استاندارد مورد تایید دفتر مقام معظم رهبری و مراجع کشور قرار گرفته است.

مرندی‌مقدم افزود: ما جزء ۱۵ کشور عضو هیئت مدیره فنی «سازمان جهانی استاندارد»، «ISO»، هستیم که تصمیمات فنی در حوزه بین‌الملل و رهبری کُلِکس خاورمیانه را بر عهده داریم.

معاون سازمان ملی استاندارد، رتبه ایران را بین ۱۶۳ کشور عضو سازمان جهانی استاندارد، ۲۱ عنوان کرد و افزود: در بین کشور‌های آسیایی بعد از ژاپن و چین، مشترکا با کره‌جنوبی در جایگاه سوم قرار داریم و البته در بین کشور‌های اسلامی سالهاست رتبه اول را در اختیار داریم.

این مقام مسئول گفت: طبق گزارش‌های بین‌المللی، جمهوری اسلامی ایران در زمینه دستیابی به تکنولوژی نانو در جهان رتبه چهارم را دارد و سازمان ملی استاندارد از این حیث بعد از کشور‌های چین و انگلستان در جایگاه سوم قرار دارد.

او به تدوین بیش از ۱۰۰ استاندارد ملی، بیش از ۱۰۰ استاندارد در حوزه نانو و تدوین ۱۵۰ استاندارد در حوزه فناوری هسته‌ای اشاره کرد و افزود: در حوزه‌های جدید مانند مدیریت بحران، معابر عمومی و مسئولیت‌های اجتماعی هم در حال تدوین استاندارد هستیم.

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه هم در ابتدای این همایش، به صدور ۴۸ پروانه کار جدید برای واحد‌های تولیدی در سال جاری اشاره کرد و گفت: صدور هر پروانه برای واحد‌های تولیدی یک نفر اشتغال را در پی دارد و در همین زمان ۱۶ مورد صدور مجوز و ۱۲۵ مورد تمدید پروانه استاندارد انجام شده است.

محمودرضا نیازی، عملکرد این اداره را در جریان زلزله کرمانشاه بسیار تاثیرگذار دانست و گفت: بعد از زلزله سال ۹۶ کرمانشاه، چهار هزار و ۹۰۰ بازرسی از مصالح ساختمانی و ۷۵۰ مورد نمونه‌برداری و آزمون از مصالح ساختمانی که بیشترین استفاده را دارند، انجام شده است.

او، ۱۵ هزار بازرسی از آسانسور‌های سطح استان، صدور ۶۶۰ مورد تاییدیه ایمنی آسانسور برای ساختمان‌ها، صدور ۳۲۰ مورد تاییدیه ایمنی آسانسور برای مسکن مهر، صدور تاییدیه ایمنی آسانسور برای ۴۵ دستگاه دولتی و دانشگاه‌ها، توقیف و جمع‌آوری ۱۵ برند غیراستاندارد ایزوبام و چهار هزار بازرسی از شهربازی ها، پارک محله و زمین‌های بازی و صدور ۳۰۰ تاییدیه برای آن‌ها را بخشی از خدمات اداره‌کل استاندارد استان کرمانشاه برای حفظ سلامت و ایمنی مردم عنوان کرد.

 

 

انتهای پیام/د

گردش مالی حدود ۷۰۰ میلیارد مربوط به غذا و برند حلال

 

برچسب ها: استاندارد ، تسهیلات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.