مدیرکل حقوقی و امور مجلس دیوان عدالت اداری گفت: مدیرانی که از اجرای آرای دیوان عدالت اداری استنکاف کنند از کار برکنار می‌شوند.

اجرا نکردن آرای دیوان عدالت اداری موجب انفصال از خدمت مدیران دولتی می‌شودمحمد حسن پیرزاده مدیرکل حقوقی و امور مجلس دیوان عدالت اداری در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: روز دوشنبه (۲۲ مهر ماه) کلیات قانون  تشکلات هیات‌های عمومی و تخصصی و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری در مجلس شورای اسلامی با رای قاطع نمایندگان به تصویب رسید.

وی گفت: اگر تمام مواد این قانون در مجلس و شورای نگهبان به تصویب برسد، آثار خوبی به همراه خواهد داشت.

مدیرکل حقوقی و امور مجلس دیوان عدالت اداری بیان کرد: جلوگیری از اطاله دادرسی و کاهش زمان رسیدگی به پرونده ها، الکترونیکی طرح شکایات در دیوان، سرعت رسیدگی به پرونده‌ها در هیات عمومی دیوان با تفکیک مصوبات مراجع دولتی که جنبه ملی و محلی دارد و تقویت ضمانت اجرای آرای دیوان عدالت اداری در این قانون پیش بینی شده است.

پیرزاده در پاسخ به این سوال که در قانون برای اجرای آرای دیوان عدالت اداری چه ضمانت‌های اجرایی در نظر گرفته شده است؟، گفت: در قانون دیوان عدالت اداری مجازات‌هایی برای افرادی که آرای دیوان را اجرا نمی‌کنند، در نظر گفته شده که در قانون جدیدی که در مجلس در دست بررسی است، این ضمانت های اجرای  تقویت شده است.

وی ادامه داد: طرف اجرای آرای دیوان عدالت اداری دستگاه‌ها و مدیران دولتی هستند و اگر مدیر و مسئولی در برابر رای قطعی و لازم الاجرای دیوان استنکاف کند، موجب انفصال از خدمت و برخورد قضایی او با ایجاد می‌شود.


بیشتر بخوانید:نظارت دیوان محاسبات بر شهرداری ها توسط دیوان عدالت اداری تأیید شد


مدیرکل حقوقی و امور مجلس دیوان عدالت اداری در پاسخ به این سوال که آیا تاکنون رای انفصال از خدمتی برای مدیر دولتی صادر شده است، گفت: بله، پرونده‌های متعددی وجود دارد که مدیران دولتی با رای دیوان عدالت اداری به دلیل عدم تمکین از اجرای آرای صادره از کار برکنار شده‌اند.

انتهای پیام/

طرف اجرای آرای دیوان عدالت اداری دستگاه‌ها و مدیران دولتی هستند

بررسی قوانین دیوان عدالت اداری در مجلس شورای اسلامی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار