به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،زهرا فیضی مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان امروز در جمع خبرنگاران در اردستان اظهار داشت: استان اصفهان سالانه ۱۷۶ هزار تن گوشت مرغ تولید میکند که این تولیدات با احتساب تمامی انواع طیور به بیش از ۲۰۰ هزار تن میرسد.
او افزود: بالغ بر۸۵۰ واحد مرغداری مجوز دار در استان اصفهان وجود دارد که بیش از ۷۰ درصد آن در حال حاضر فعال هستند.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در استان اصفهان سالانه بیش از ۱۰۴ هزار تن تخم مرغ تولید میشود که ۶۰ هزارتن آن به مصرف استان میرسد و ۴۰ هزار تن آن از استان خارج میشود.
او با بیان اینکه سالانه در کشور بیش از دو میلیون تن گوشت مرغ تولید میشود، ابراز داشت: حدود ۱۰ درصد از گوشت مرغ کشور توسط استان اصفهان تامین میشود که از ۲۰۰ هزار تن تولید سالانه استان ۷۰ هزار تن آن از استان خارج میشود و استان اصفهان توانسته در این راستا مقام دوم تولید گوشت مرغ کشور را به خود اختصاص دهد.