به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، محمودرضا نیازی مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه از استاندارد سازی ۷ کارگاه چاقوسازی در شهرستان کرند غرب خبر داد و گفت: در سال رونق تولید و در راستای حمایت از محصولات بومی استان، تدوین استاندارد ملی چاقوی سنتی کرند برای اولین توسط کارشناسان اداره کل استاندارد استان کرمانشاه تدوین شده است.
او افزود: با مشاورههای انجام شده توسط این اداره کل، استانداردسازی این فرآورده با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و همچنین پژوهشگاه استاندارد ایران در سال جاری انجام شده که خوشبخانه تا کنون از مجموع کارگاههای چاقوسازی شهرستان کرند غرب تعداد ۷ کارگاه موفق به دریافت پروانه کاربرد علامت استاندارد تشویقی شدند.
او یادآورد شد: امیدواریم با بهکارگیری این استانداردها، ضمن افزایش کیفیت این محصولات بومی در جهت برند سازی و ارتقای سطح تولیدات این قبیل محصولات، بتوانیم علاوه بر زنده نگهداشتن سنت نیاکان خود در جهت حفظ اشتغال و ایجاد تقاضا جهت تولید این محصولات مختلف استان گام برداریم و تلاش داریم با راهنماییهای فنی و مشاورههای تخصصی اکثر واحدهای تولیدی محصولات بومی استان را تحت پوشش تا فرایند استانداردسازی آنها انجام گیرد.
انتهای پیام/ز