ارسال این ماه نورد به وسیله شرکتی واقع در پیستبورگ به نام Astrobotic انجام خواهد شد. کارشناسان این شرکت امیدوار هستند با تحقق پیش بینیها بتوانند در جولای سال ۲۰۲۱ ماموریتی برای ارسال چندین ماه نورد به کره ماه در همکاری و نظارت با ناسا انجام دهند. ناسا بخشی از بودجه و فناوریهای لازم برای راه اندازی و ساخت سفینه فضایی و موشک آن را در این طرح تامین میکند.
این بخشی از برنامه ناسا مشهور به CLPS است که با استفاده از آن ناسا درنظر دارد بودجههای جانبی برای اجرای ماموریت آرتمیس و ارسال سفینه فضایی سرنشین داربه کره ماه را در سال ۲۰۲۴ اجرایی کند.
بیشتر بخوانید: سوتی ترامپ در گفتگو با فضانوردان زن
پس از ارسال انسانها به کره ماه درسال ۲۰۲۴، کارشناسان ناسا امیدوار هستند با شروع خانه سازی و ایجاد پایگاه دائم بتوانند زمینه زندگی انسانها برسطح کره ماه درسال ۲۰۲۸ را امکان پذیر کنند.
در مرحله اول دانشمندان در نظر دارند تجهیزات و ابزارهای علمی را به کره ماه منتقل کنند، همچنین زمینه تامین آب و رشد گیاهان را فراهم کنند تا پس از آن انسانها را برای زندگی دائم به کره ماه منتقل کنند.
این شرکت از نوعی سفینه فضایی به نام Peregrine استفاده خواهد کرد که همراه با موشک خود به فضا پرتاب میشود و میتواند انواع تجهیزات علمی از جمله دو ماه نورد متعلق به کشور انگلستان و ژاپن را به کره ماه انتقال دهد. ماه نورد انگلیسی walking rover نام دارد.
در صورت موفقیت این ماموریت، آن نخستین ماموریت یک فضاپیمای خصوصی برای ارسال محموله به دیگر سیارهها خواهد بود.
کارشناسان اعلام کرده اند از ماه نورد یااوکی برای کشف اسرار سطح کره ماه استفاده خواهند کرد. این ماه نورد تاکنون بیش از ۱۰۰ آزمایش مختلف را با موفقیت پشت سر گذاشته است و کارشناسان امیدوار هستند با ادامه توسعه آن بتوانند در سال ۲۰۲۱ آن را به سوی کره ماه ارسال کنند.
مهندسان شرکت Dymon اعلام کرده اند در صورت موفقیت ارسال ماه نورد یااوکی به کره ماه، قصد دارند تا سال ۲۰۳۰ حدود ۱۰۰ ماه نورد از این دسته به کره ماه ارسال کنند.
تا به امروز تنها سه کشور، اتحاد جماهیر شوروی، آمریکا و چین موفق به نشاندن ماه نورد بر سطح قمر کره زمین شده اند و سایر تلاشها از جمله ماه نورد چاندرایان ۲ کشور هند به شکست انجامیده است.
منبع: space
انتهای پیام/
یااوکی؛ ماه نورد تمام رباتیک ژاپنیها در راه سفر به کره ماه