سید حیدر میر فخرالدینی، رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان یزد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، گفت: دانشگاه فنی و حرفهای از دانشگاههای نسل سوم و تقاضا محور است و امسال با تغییر دیدگاه مردم، بیش از پنج هزار و ۷۶۰ نفر از فارغ التحصیلان هنرستانها و دبیرستانها دانشگاه فنی و حرفهای استان یزد را برای تحصیلات دانشگاهی خود انتخاب کردند.
او افزود: بیش از چهار هزار و ۲۰۰ نفر ثبت نام خو را در دانشگاه فنی و حرفهای استان قطعی کرده اند که نسبت به سال گذشته ۱۰۰ درصد افزایش داشته است.
میر فخر الدینی اظهار داشت: فارغ التحصلان دانشگاههای فنی و حرفهای مشکل اشتغال بعد از تحصیل را ندارند و اغلب بعد از اتمام تحصیل و حتی برخی در حین تحصیل وارد بازار کار میشوند که این باعث افزایش روحیه در بین دانشجویان و استقبال از دانشگاههای فنی و حرفهای شده است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان یزد افزود: بیش از ۹۰ درصد دانشجویان به صورت روزانه و رایگان و ده درصد نیز در دورههای شبانه مشغول به تحصیل هستند.
او ادامه داد: در گذشته ۸۰ درصد دانشجویان غیر بومی بودند و تنها ۲۰ درصد دانشجوی بومی در دانشگاه فنی و حرفهای استان داشتیم که امسال این میزان به ۵۰ درصد رسیده و نیمی از دانشجویان جذب شده در این دانشگاه بومی هستند.
میر فخرالدینی گفت: ۳۰ درصد از دانشجویان دانشگاه فنی و حرفهای استان، دختران هستند و باتوجه به استقبال زیاد، یکی از نیازهای اساسی استان توسعه مرکز دختران است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان یزد گفت: بیش از ۷۰ درصد درس و آموزش در دانشگاه فنی و حرفهای به صورت مهارتی، کارگاهی و آزمایشگاهی است که تاکنون بیش از ۸۳ کارگاه و آزمایشگاه در سطح استان تجهیز شده است.
میر فخر الدینی افزود: برخی از کارگاهها در چند سال اخیر با حمایتهای صورت گرفته ارتقا کیفی قابل توجهی داشته اند و امیدواریم در سالهای آینده شاهد ارتقا کیفی بیشتری در آزمایشگاهها و کارگاههای دانشکدهها و آموزشکدهها باشیم.
او ادامه داد: با توجه به افزایش چشمگیر دانشجو در این مرکز نیاز به پرسنل اداره و هیئت علمی بیشتر احساس میشد که امسال ۱۰۷ کارمند از نیروهای جوان و نخبه به صورت پیمانی به دانشگاه اضافه شدند.
انتهای پیام/ی