استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، با عنوان این مطلب که بیماری گلوکوم فاقد علامت است، ادامه داد: متاسفانه تا مراحل آخر بیماری، فرد نمیداند که مبتلا شده است.
او گفت: بهتر است افراد بالای ۵۰ سال حتما به چشم پزشک مراجعه کنند تا چنانچه مبتلا به گلوکوم هستند، بیماری آنها به موقع تشخیص داده شده تا منجر به نابینایی نشوند.
بیشتر بخوانید: وقتی تغییر رنگ چشم زنگ خطر ابتلا به یک بیماری خطرناک را به صدا در میآورد
مسئول محور گلوکوم بیست و نهمین کنگره چشم پزشکی ایران، با عنوان این مطلب که ۸۰ درصد مبتلایان به گلوکوم از بیماری خودشان خبر ندارند، گفت: حدود ۸۰۰ هزار نفر در ایران مبتلا به آب سیاه هستند که اطلاعی از بیماری خود ندارند.
او در ارتباط با اینکه کدام افراد بیشتر در معرض ابتلا به گلوکوم هستند، اظهار کرد: افرادی که بستگان درجه یک آنها به این بیماری مبتلا هستند، کسانی که نمره عینک طبی آنها بالا است، چه نزدیک بین و چه دوربین و آنهایی که سن بالایی دارند و افرادی که سابقه ضربه شدید به چشم داشته اند و مصرف کورتن دارند، چه به صورت سیستمیک و قطره چشمی، از جمله افرادی هستند که بیشتر در معرض ابتلا به گلوکوم قرار دارند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، افزود: این افراد باید حتما به چشم پزشک مراجعه کنند تا از طریق اندازه گیری فشار داخل چشم و دادههای تشخیصی دیگر، بیماری آنها تشخیص داده شود.
امینی ادامه داد: برای پیشگیری از آب سیاه، بهتر است افراد بالای ۶۰ سال هر سال به چشم پزشک مراجعه کنند.
بیست و نهمین کنگره چشم پزشکی ایران از ۲۸ آبان تا اول آذر ۹۸ در مشهد برگزار میشود.
انتهای پیام/