امینی فرد گفت: معاون وزیر بهداشت برای توضیح در مورد صندلی فروشی در دانشگاه‌های علوم پزشکی به کمیسیون بهداشت خواهد آمد.
جابه جایی ۱۵۰۰ فرزند هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی/ معاون وزیر بهداشت برای موضوع صندلی فروشی به مجلس می‌رود
محمد نعیم امینی فرد عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی درباره موضوع صندلی فروشی در دانشگاه‌ها علوم پزشکی و جا به جایی فرزندان هیئت علمی دانشگاه‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: پیرامون این موضوع هجمه‌های بسیاری شکل گرفت که بسیاری از آن‌ها اساس و بنیادی ندارد.
 
امینی فرد گفت: در نخستین جلسه کمیسیون بهداشت پس از تعطیلات معاون آموزشی وزارت بهداشت برای توضیح در مورد صندلی فروشی و بررسی مسائل سهمیه‌های پزشکی به کمیسیون خواهد آمد.
 
او ادامه داد: بر اساس گزارشی ظرف ۲ سال حدود  یک هزار نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها از خدمات بهره بردند و از دانشگاهی به دانشگاه دیگر منتقل شدند همچنین تعداد محدودی از خدمات دریافتی به شکل تغییر رشته بوده است.

قانون پذیرش داوطلبان با سهمیه مورد بررسی مجدد قرار گیرد

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی درباره سهمیه‌های پزشکی اظهار کرد: قانون پذیرش داوطلبان با سهمیه به ویژه در رشته‌های پزشکی باید مورد بررسی مجدد قرار گیرد.
 
امینی فرد ادامه داد: بیشتر اعتراض‌ها به سهمیه ایثارگران و جانبازان بوده، اما باید توجه داشت که مشکل ما در توزیع نیروی انسانی است از طرفی امسال ۳۰ درصد پذیرش در رشته پزشکی افزایش پیدا کرده بدون آنکه تعهدی از دانشجویان برای خدمت گرفته شود.
 
او اظهار کرد: سهمیه مناطق محروم برای آن ایجاد شده است تا نیروی مورد نیاز در مناطق محروم را از داوطلبان همین مناطق جذب کنیم.
 
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی درباره موضوع جابه جایی فرزندان هیئت علمی دانشگاه‌ها و تغییر رشته به پزشکی اظهار کرد: در همه دانشگاه‌ها به اعضای هیئت علمی خود خدماتی می‌دهند، در کشور ما یکی از خدمات جا به جایی فرزندان هیأت علمی دانشگاه‌ها از دانشگاهی به دانشگاه دیگر با کسب ۹۲.۵ درصد نمره است از طرفی موضوع جا به جایی رشته‌ای نیز وجود دارد که به نظر من باید در مورد جا به جایی رشته‌ای بازنگری صورت گیرد.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
آبنبات
۲۱:۴۳ ۰۱ آبان ۱۳۹۸
عجب توجیهاتی،چرا باید هیئت علمی سهمیه داشته باشه واقعا؟؟چون تو همه جای دنیا دارن؟؟چرا باید صندلی فروخته بشه؟؟چون تو همه جای می فروشن؟؟ متاسفم براتون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۸ ۰۱ آبان ۱۳۹۸
پزشکی ایران = انحصار انحصار انحصار انحصار انحصار انحصار
در همه کشورها آموزش تمام رشته ها از جمله پزشکی زیر مجموعه وزار ت علوم است.
با بودجه ای که در این 6 سال به وزارت پزشکان داده شد میشد یک میلیون پزشک تربیت کرد و الان در هر دهات ده پزشک مشغول طبابت بودن. ولی در حال حاضر آمار پزشکی مون کمتر از تاجیکستان و سوریه و حتی فلسطینه.
مافیای پزشکی با ایجاد انحصار در ظرفیت پزشکی اسب مراد خودشو میتازونه و وزارت پزشکان هم که نه تنها مقابله نمیکنه بلکه گویا از شرایط راضیه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۷ ۰۱ آبان ۱۳۹۸
یک کنکور سالم بدون هیچ سهمیه وهیچ اما واگر
Iran (Islamic Republic of)
دل تنگ
۱۰:۰۱ ۰۱ آبان ۱۳۹۸
وقتی در دانش و علم سهمیه وارد می شود بخصوص در علم پزشکی که با جان فرد سروکار دارد این می شود که پزشکان برای بیماران خود دارویی های که فقط حالت خنثی داشته و هیچ بهبودی حاصل نمی شود تجویز و فقط یک کانال پول ساز بین بیمار ودکتر است می شود.
آخرین اخبار