به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ماهی، مواد خوراکی گیاهی و مکملها از بهترین منابع اسیدهای چرب امگا۳ بشمار میآیند.
برای افرادی که سابقه بیماری قلبی ندارند، مصرف دو وعده ماهی در هفته برای تامین اسیدچرب امگا۳ توصیه میشود. تحقیقات نشان میدهد اسیدهای چرب امگا۳ به بهبود سلامت قلب و عروق کمک میکنند.
با این حال محققان تاکید میکنند در مصرف این اسیدهای چرب زیاده روی نکنید. مصرف سه گرم یا بیشتر اسیدهای چرب امگا۳ در روز میتواند تاثیرات منفی بر سلامت داشته باشد.
تحقیقات در مورد تاثیر اسیدهای چرب امگا ۳ تهیه شده از روغن ماهی، کاهش فشار خون و تری گلیسیرید را نشان میدهد. شواهدی هم در مورد تاثیر اسیدهای چرب امگا ۳ بر آرتریت روماتوئید وجود دارد. مطالعات گذشته هم نشان میدهند که اسیدهای چرب امگا ۳ میتوانند خطر حمله قلبی، سکته مغزی و مرگ ناشی از بیماریهای قلبی را کاهش دهند.
درباره اسیدهای چرب امگا ۳ و تاثیرات آنها بر سایر بیماریها نیز تحقیقاتی انجام گرفته است. این بیماریها شامل آسم، سرطان، افسردگی، پسوریازیس، بیماریهای التهابی روده همچون بیماری کرون و کولیت روده، بیش فعالی و آلزایمر هستند. هرچند بعضی از این تحقیقات نویدبخش هستند، اما هنوز برای نتیجه گیری درباره تاثیر اسیدهای چرب امگا ۳ برروی بیماریهای ذکر شده زود بوده و تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.
منبع: مهر
انتهای پیام/