امین جعفری عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص مراسمات دفاع پایان نامه دانشجویی اظهار کرد: این نوع مراسمات در دانشگاههای مهم خیلی دیده نمیشود.
او ادامه داد: بخشنامههایی از سوی وزارت علوم به دانشگاهها ابلاغ شده که بر اساس آن پذیرایی در هنگام ارائه ممنوع است و بعد از آن مشکلی ندارد که آن موقع هم داورها جلسه را ترک کرده اند.
جعفری گفت: آن چیزی که من در جلسات دیده ام این است که گاهی پکهای پذیرایی را برای استادان میگذارند که داورها به آن دست نمیزنند و اگر جلسه طولانی باشد نهایتا آب میخورند.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: ما در دانشگاههای دولتی از این جهت مشکل خاصی نداریم این نوع مراسمات بیشتر در دانشگاههای آزاد باب شده است.
او تصریح کرد: کسی که میخواهد از پایان نامهاش دفاع کند به خودی خود استرس دارد و آن وقت باید به فکر پذیرایی این مراسم هم باشد که بار مضاعف است.
پاسخ به سوالات دانشجویی را اینجا بخوانید
جعفری با اشاره به این مراسم مجلل افزود: برخی از دانشجویان فکر میکنند که اگر این کارها را نکنند دیگر اسم پایان نامهشان پایان نامه نیست و چیزی کم دارد که به نظر من این قبیل کارها و این نوع پذیرایی، جلسه را از رسمیت خارج میکند.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ابراز کرد: زمانی که پای خانوادهها به مراسم دفاع باز شد این نوع تجملات هم کم کم بیشتر شد. به نظر بهتر است که فقط دانشجویان در این مراسم حضور داشته باشند و طوری با آنها برخورد نشود که شخص اتفاق خارقالعادهای را رقم زده است. این کار تنها فقط بخشی از مراحل تحصیلات تکمیلی است.
او گفت: این روزها کسانی هستند که جای شما فکر میکنند و آنها به شما میگویند چه کاری درست است و چه کاری غلط، اینکه چطور میتوانید با کلاس باشید و چشمها را به خود خیره کنید.
جعفری ادامه داد: آنها تنها میخواهند یک مراسم به یاد ماندنی را برایتان رقم بزنند و برایشان فرقی نمیکند مراسم جشن تولد است یا دفاع از پایان نامه.
او در پایان اظهار کرد: با این وجود دیگر دست دانشجویان است که تصمیم بگیرند بار علمی یک مراسم علمی را بالا ببرند یا حواشی را تا میتوانند پررنگتر کنند.
انتهای پیام/