رمضانی گفت: تنها یک و نیم درصد بودجه آموزش و پرورش مختص فعالیتهای کیفیت ساز است.
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، علی رمضانی، مدیرکل امور فرهنگی و هنری آموزش و پرورش درباره اهمیت برنامههای فرهنگی در مدارس اظهار کرد: دانشآموزان ۱۳ درصد از وقت خود را طی یکسال در اختیار آموزش و پرورش هستند البته در دوران کنکور که از فراغت آنها غافل شدهایم.
او ادامه داد: خواهان ورود به فضای مجازی و ارتباطات برای فنی سازی اوقات فراغت دانشآموزان هستیم که البته در این مسیر وزارت ارتباطات بابد زیرساختهای لازم را تامین کند.
رمضانی با اشاره به بودجه پنج میلیارد تومانی بودجه فرهنگ و هنر که در خدمت آموزش و پرورش قرار دارد، گفت: در قانون احیا بر دیده شدن بودجه خاص برای این بخشها تاکید شده است، اما در برنامه پنجم و ششم توسعه بودجهای برای این بخشها در نظرگرفته نشده است همچنین برای مقابله با تهاجم فرهنگی نیازمند بودجه هستیم، اما فقط یک و نیم درصد بودجه آموزش و پرورش مختص فعالیتهای کیفیت ساز است.
مدیرکل امور فرهنگی و هنری آموزش و پرورش تصریح کرد: ۳۰۴ اردوگاه و ۱۱۸۲ کانون فرهنگی داریم همچنین سال گذشته آیین نامه اردوگاه تدوین شد و در دستور کار قرار گرفت که انتظار داریم اجرایی شود؛ علاوه بر آن ۱۰۰ هزار مربی تربیتی طبق قانون احیای معاونت پرورشی نیاز داریم، اما با کمبود مواجه هستیم که از مجلس میخواهیم به ما کمک کند، چراکه طبق قانون احیای معاونت پرورشی، هر واحد آموزشی یک معاون و مربی پرورشی نیازمند دارد.
رمضانی به برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در هفته گذشته اشاره کرد و گفت: این انتخابات مقدمهای برای آماده شدن دانش آموزان در عرصههای انتخابات واقعی کشور است البته متاسفانه وزارت کشور هیچ ورودی به انتخابات ندارد.
او درباره وضعیت اردوگاه باهنر گفت: ۳۰۴ اردوگاه داریم که در برنامههای توسعهای از آنها غفلت شد و اکنون برای خواب و استراحت دانشآموزان با کمبود مواجه هستیم.
بیشتر بخوانید: تحصیل ۴۰ هزار دانشجوی خارجی در دانشگاههای کشور / ۹۳ درصد دانشجویان خارجی شهریهپرداز هستند
مدیرکل امور فرهنگی و هنری آموزش و پرورش از برگزاری برنامههای ویژه عفاف و حجاب در راستای بیانیه کام دوم انقلاب خبر داد و گفت: در تجهیز کتابخانهها هم کمکی از سوی وزارت ارشاد نداریم، قبلا بودجهای بود، اما اکنون تعطیل شده است در واقع حال فرهنگ و هنر خوب نیست، باید فکری بیاندیشیم.
انتهای پیام/