به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مایکل گرازیانو، متخصص اعصاب در دانشگاه پرینستون میگوید علتاحساس گرسنگی پس از دیدن تصویر غذا بیش از هر چیز این است که دیدن تصاویر خوراکی به یاد ما میآورد که طعم غذاها تا چه حدی میتواند جذاب باشد.
بیشتربخوانید: اگر شام یا صبحانه را حذف میکنید این ۷ خطر در کمین سلامتی شماست
او میگوید:"ممکن است شما آگاهانه بدانید که غذای واقعی در دسترستان نیست یا اساسا گرسنه نیستید، اما مسیرهای مغزی که در طی میلیونها سال تکامل یافته اند به محرکهای بصری واکنش نشان میدهند. آمیگدال به عنوان مرکز پردازش احساسات، که میان وعدههای مورد علاقه شما را ضبط و به یاد میآورد، تصمیم میگیرد که آیا تصویر یک خوراکی ارزش هیجان را دارد یا خیر؛ و هیپوتالاموس مغز که مسئول غرایز اولیه مانند گرسنگی است پپتیدها را رها میکند. این بخشی از برایندی مغزی و عصبی است که شما را گرسنه میکند.
جالب است بدانید که آگهیهای تبلیغاتی و فیلمهای تهیه غذا نیز از همین دستور العمل تبعیت میکنند. درواقع این تصاویر سیگنالهایی برای تحریک افراد به خوردن غذا ارسال میکنند و به همین دلیل مهم است که همه چیز را با اعتدال مصرف کنید. نکته جالبتر این که این روزها صفحات اینستاگرامی نیز نقشی پررنگ در تحریک افراد به بیشتر غذا خوردن ایفا میکند. صفحاتی مملو از خوراکیهای رنگارنگ باعث میشود مخاطبان ناخواسته برای خوردن غذاهای بیشتر تحریک شوند.
منبع: انتخاب
انتهای پیام/