به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، بصیری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیریز گفت: سالانه ۱۰۰ هزار تن انار از ۵ هزار هکتار باغ شهرستان نی ریز برداشت میشود.
به گفته او، عمدهترین رقم انار تولیدی نیریز «رباب» است که به دلیل رنگ و ضخامت پوست، درصد فیبر، طعم میوه و ضخامت پوست بسیار بازار پسند بوده و شهرت جهانی دارد.
بصیری ادامه داد: انار نیریز علاوه بر مصارف داخلی به کشورهای آسیای میانه، حوزه خلیج فارس، کرهجنوبی، روسیه، و برخی کشورهای اروپایی صادر میشود که زمینه ایجاد ۴ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی موقت را فراهم کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز تصریح کرد: در بخش صنایع تبدیلی، کارخانههای صنعتی فرآوری انار فعال است و رب، سس، آب، شربت، ژله، لواشک، بستنی انار، مارمالاد، ترشی، سرکه تولید میکنند که مورد استقبال خوب کشورهای صادر کننده قرار گرفته است.
این میوه دارای ویتامین های، چون c، B۲ و B۱ و موادمعدنی مثل سدیم، فسفر، آهن، منیزیم و پتاسیم و ترکیبات قندی ساکارز، گلوکز، فروکتوز و همچنین اسیدهای مالیک و سیتریک است.
شهرستان نی ریز در ۲۱۸ کیلومتری جنوب شرق شیراز قرار دارد.
انتهای پیام/م