به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،کوروش فرزین معاون خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت گفت : اعتباراتی برای بیمه سلامت از سال ۹۶ محقق شده که براساس آن سهم هر استان مشخص و آن را هزینه میکند در صورتی که استانها اضافه بر اعتبار اختصاص یافته هزینه کنند، باید پاسخگو باشند.
او با تاکید بر رصد هوشمند و مکانیزه شدن هزینهها، گفت : برای تحقق این مهم باید زیرساختهای لازم در کشور مکانیزه شوند.
او با بیان اینکه برخی از داروهای گرانقیمت شیمیدرمانی و بیماریهای خاص زیر پوشش بیمه سلامت هستند، افزود: براساس ثبت این موارد بیمه سلامت هزینهها را پرداخت میکند، هماکنون ۴۵۰ قلم دارو در این رابطه مشمول خرید خدمات این پوشش بیمهای هستند.
فرزین افزود: سال ۹۸ استارت پرونده الکترونیک سلامت زده شده و قرار شده ۳۰ درصد شهرهای کل کشور، ۵۰ درصد پزشکان و ۱۰۰درصد پاراکلینیکها وارد بحث نسخه الکترونیک شوند.
او از پرداخت بدهیهای طرف قرارداد بیمه سلامت طی سال ۹۷ خبر داد و گفت: امسال نیز بدهیهای مراکز زیرپوشش تا پایان مردادماه تسویه شده است.
فرزین با بیان اینکه ۴۰ میلیون نفر در کشور زیر پوشش بیمه سلامت هستند، افزود: ۳۴ میلیون نفر از جمعیت بیمهشدگان سلامت کشور، هزینهایی برای حق بیمه پرداخت نمیکنند.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه ، افزود: سال ۱۳۷۳ بیمه سلامت تصویب شد و از همان ابتدا طرحهای ارزشمندی اجرا شد که هر کدام تاثیر قابل توجهی در راستانی سلامت و بهداشت دارند.
کیومرث مظفری افزود: در سال ۷۶ بیش از ۷۰۰ هزار نفر در استان کرمانشاه از خدمات این بیمه بهرهمند شدند، در سال ۸۴، تبدیل دفترچه به کارت و استفاده از خدمات بستری را داشتهیم، در سال ۹۳ بیمه همگانی رایگان اجرا و ۳۷۰ هزار نفر در استان زیرپوشش آن قرار گرفتند.
او با اشاره به طرحهای جدیدی در دست اجرا، گفت: طرحهایی همچون استقرار سامانه الکترونیک، نسخهنویسی الکترونیک، زیر پوشش قراردادن بیمه مددجویان بهزیستی، زندانیان و خانوادههای آنها و افراد مجهولالهویه را در دست اجرا داریم.
رئیس نظام پزشکی استان کرمانشاه افزود: در هیچ جای دنیا همه خدمات پزشکی رایگان نیست، اکنون زمان بودجه است، لازم است نمایندگان مجلس در استان این کار را به سرانجام برسانند.
محمدباقر حیدری افزود: بعضی از سازمانها با درآمد بالا همه خدماتشان رایگان است، اما روستائیان بیبضاعت و کم درآمد خیلی از خدمات به آنها داده نمیشود، این مسئله باید برعکس میشد.
انتهای پیام/د