به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، استاندار لرستان گفت: ما میتوانیم بازارچههای عرضه مستقیم محصولات را برای بانوان توانمند استان ایجاد کنیم و یک مورد آن نیز اکنون در حال اجرا است.
سیدموسی خادمی اظهار داشت: همه اقدامات مربوط به توانمندسازی بانوان ارزشمند هستند، ولی لازم است که دستاوردهای این اقدامات به بازار وصل شوند و با اقتصاد گره بخورند.
او افزود: بهطور قطع آموزش تنها کارگشا نیست، اگر ما آموزش ببینیم و برگه گواهی به دست افراد بدهیم و آنها نتوانند وارد بازار کار شوند به مشکلات جامعه اضافه کردهایم.
استاندار لرستان با تأکید به اینکه باید در آموزشها به روشهای بازاریابی، عبور در بازار و تبلیغ برند توجه شود، عنوان کرد: ما میتوانیم بازارچههای عرضه مستقیم محصولات را برای بانوان توانمند این استان ایجاد کنیم و یک مورد آن نیز اکنون درحال اجراست.
او با اعلام اینکه اکنون در قلعه فلکالافلاک ۱۵ غرفه برای عرضه محصولات تولیدکنندگان استان آماده است، بیان کرد: اگر مدیریت واحدی بر گروههای بانوان آموزشدیده حاکم شود و یک تعاونی را ایجاد کنند ما میتوانیم چند غرفه از غرفههای مذکور را برای عرضه محصولات خاص زنان بیسرپرست این تعاونی اختصاص دهیم.
خادمی درخصوص تنظیم سند توسعه زنان استان لرستان گفت: خوشبختانه الگوی مورد استفاده در سند توسعه زنان این استان الگوی خوبی بوده و همه دستگاههای اجرایی لرستان باید متناسب با تکالیفی که در این سند برای آنها در نظر گرفته شده است برنامههای سال آینده خود را تنظیم کنند.
انتهای پیام/ب