محمد حسین عزیزی مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره موضوع وجود پالم در لبنیات اظهار کرد: چند سال پیش در لبنیات تولیدی کارخانه ها پالم استفاده می شد اما اکنون روغن پالم در لبنیات کارخانه ای مورد استفاده قرار نمی گیرد.
مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در پاسخ به این سوال که در کدام فرآورده های غذایی پالم وجود دارد؟ گفت: در برخی فرآورده های غذایی مانند شکلات ها، روکش شکلاتی بستنی ها و برخی روغن های سرخ کردنی از پالم استفاده می شود.
بیشتر بخوانید: صنعت روغن پالم جا پای مافیای سیگار و الکل میگذارد
عزیزی بیان کرد: برخلاف باور عمومی روغن پالم به میزان استاندارد مضر نیست و حتی در روغن های سرخ کردنی می تواند مفید باشد چرا که این پالم در برابر حرارت مقاوم است و به همین دلیل در حرارت بالا نمی سوزد.
مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: البته باید توجه داشت که مصرف پالم مثل هر فرآورده غذایی اگر بیش از حد باشد، می تواند مضر باشد اما کمتر فردی هر روز و به میزان زیاد فرآورده های حاوی پالم مانند شکلات را مصرف میکند.
بیشتر بخوانید: انواع روغنهای خوراکی و خواص آنها/ مهمترین نکاتی که باید درباره برچسب محصولات غذایی بدانید
انتهای پیام/