مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درباره وجود پالم در لبنیات و روغن ها توضیح داد.

محمد حسین عزیزی مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره موضوع وجود پالم در لبنیات اظهار کرد: چند سال پیش در لبنیات تولیدی کارخانه ها پالم استفاده می شد اما اکنون روغن پالم در لبنیات کارخانه ای مورد استفاده قرار نمی گیرد.

در کدام فرآورده های غذایی پالم وجود دارد؟

مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در پاسخ به این سوال که در کدام فرآورده های غذایی پالم وجود دارد؟ گفت: در برخی فرآورده های غذایی مانند شکلات ها، روکش شکلاتی بستنی ها و برخی روغن های سرخ کردنی از پالم استفاده می شود.


بیشتر بخوانید: صنعت روغن پالم جا پای مافیای سیگار و الکل می‌گذارد


عزیزی بیان کرد: برخلاف باور عمومی روغن پالم به میزان استاندارد مضر نیست و حتی در روغن های سرخ کردنی می تواند مفید باشد چرا که این پالم در برابر حرارت مقاوم است و به همین دلیل در حرارت بالا نمی سوزد.

مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: البته  باید توجه داشت که مصرف پالم مثل هر فرآورده غذایی اگر بیش از حد باشد، می تواند مضر باشد اما کمتر فردی هر روز و به میزان زیاد فرآورده های حاوی پالم مانند شکلات را مصرف می‌کند.


بیشتر بخوانید: انواع روغن‌های خوراکی و خواص آنها/ مهمترین نکاتی که باید درباره برچسب محصولات غذایی بدانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Armenia
ناشناس
۱۱:۳۱ ۱۰ آبان ۱۳۹۸
امروزه لبنیات تنها مزه ای که نمیده لبنیاته ، کارخانه دارها بیشتر به فکر جیب هستن تا سلامت مردم ،نظارت هم هیچ!