به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، علی کمالی نژاد، مدیر جهاد کشاورزی نهاوند با بیان اینکه تاکنون یک هزار و ۲۵۰ هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت قرار گرفته است گفت: از مجموع اراضی قابل کشت که تا پایان آذر سال جاری زیر کشت گندم و جو میرود ۱۹ هزار و ۷۰۰ هکتار مربوط به گندم است.
او گفت: ۱۲ هزار و ۷۰۰ هکتار آن مربوط به گندم آبی و مابقی دیم است که پیشبینی میشود بیش از ۶۰ هزار هکتار گندم از آنها برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند افزود: ۱۴ هزار و ۳۰۰ هکتار از زمینهای مزروعی شامل ۵ هزار و ۳۰۰ هکتار آبی و ۹ هزار و ۱۰۰ هکتار دیم به کشت جو اختصاص مییابد.
کمالی نژاد از آماده سازی زمینهای مزروعی قبل از آغاز کشت پاییزه خبر داد و گفت: کشاورزان به منظور بهره وری بیشتر از مزارع نسبت به آمادهسازی زمینهای خود از اواخر شهریورماه اقدام کرده و از بذر اصلاح شده مناسب برای بالا بردن راندمان محصول استفاده کردهاند.
او با توصیه به کشاورزان در خصوص رعایت بازه زمانی مشخص در هنگام کشت محصول گفت: به منظور ضد عفونی کردن محصولات کشاورزان کود و سم مناسب برای ارائه به آنها در سطح شهرستان وجود دارد و در این زمینه جای نگرانی وجود ندارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند با تاکید بر ضرورت بیمه محصولات کشاورزی گفت: با توجه به اینکه همه ساله به علت تغییرات ناگهانی هوا و یا دیگر بلایای طبیعی خساراتی به محصولات آنها وارد میشود بنابراین به کشاورزان توصیه میشود بیمه محصولات خود را جدی بگیرند تا بعدا دچار مشکل نشوند.
کمالی نژاد گفت: امسال بر اساس سطح ابلاغی کشت که از سوی استان برای این شهرستان در نظر گرفته شده در مقایسه با سال زراعی گذشته ۳۲۰ هکتار زمین بیشتر زیر کشت محصول گندم و جو قرار خواهد گرفت.
شهرستان نهاوند به علت آب و هوای مناسب بارندگی خوب و موقعیت جغرافیایی مطلوب یکی از قطبهای اصلی کشاورزی استان است که در تولید بسیاری از محصولات زراعی و باغی مقام اول استان را داراست.
از عمدهترین محصولات تولیدی بخش کشاورزی این شهرستان میتوان به گندم، جو، ذرت، کلزا، آفتابگردان، گشنیز، چغندرقند، لوبیا، نخود، خیار، سیب، هلو و شلیل، انواع آلو، گردو گیلاس اشاره کرد.
انتهای پیام/ب