عباسی درباره جزئیات اجرای طرح اصلاح هندسی میدان آزادی توضیحاتی داد.

پیمان عباسی مدیر عامل و عضو هیئت مدیره شرکت خاکریزآب در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در توضیح جزئیات طرح عملیات عمرانی برای رفع مشکل آب ماندگی در میدان آزادی گفت: ما برای رفع مشکل آب ماندگی در میدان آزادی دو اقدام کوتاه مدت و بلند مدت را در دستور کار خود قرار دادیم که مناطق ۲، ۵ و ۹ شهرداری تهران نیز ما‌زا در اجرای این دو اقدام همراهی می‌کنند.

مدیر عامل شرکت خاکریزآب با اشاره به اقدام‌های انجام شده برای رفع مشکل آب ماندگی در میدان آزادی افزود: ما در نقطه شمالی میدان آزادی (بلوار محمد علی جناح) مسیر انتقال آب‌های سطحی را منحرف کردیم تا آب به مسیر کانال‌ سنگی انتقال پیدا کند و باید اعلام کنم با این اقدام در صورت بروز بارش در پایتخت دیگر شاهد آب ماندگی شدید در میدان آزادی نخواهیم بود.

عباسی با اشاره به طرح عمرانی کوتاه مدت برای حل مشکل آب ماندگی میدان آزادی تصریح کرد: ما در برنامه کوتاه مدت خود روی رینگ بیرونی میدان آزادی تمرکز کردیم و در اجرای این طرح قرار است با نقشه برداری های انجام شده تراش روکش انجام شود که با انجام آن اختلاف سطح در سطح معبر میدان آزادی ایجاد می شود.

او ادامه داد: با این اقدام (تراش روکش) مسیر آب های سطحی به دو کانال زیر گذر شرقی - غربی سعیدی انتقال پیدا می‌کند و پس از آن به وسیله لوله‌هایی با قطر یک متر و ۷۰ سانتی متر انتقال پیدا می کند.

عباسی در تشریح عملیات عمرانی بلند مدت برای حل مشکل آب گرفتگی میدان آزادی ادامه داد: برای بلند مدت ما طرح لوله رانی را در میدان آزادی اجرا خواهیم کرد که در اجرای این طرح از سمت شمال غربی میدان آزادی (پایانه تاکسی و اتوبوس) به سمت جنوب شرق میدان آزادی لوله رانی انجام می‌شود تا به وسیله آن آب‌های سطحی به آبریز مرکزی منتقل و از آنجا به مخزن صالح آباد انتقال پیدا کند.

مدیر عامل شرکت خاک ریزآب تصریح کرد: پروژه کوتاه مدت به عنوان یک مُسکن برای مشکل آب‌ماندگی میدان آزادی عمل می‌کند، اما پروژه بلند مدت بر اساس مطالعات و کار کارشناسی شده انجام می شود.


بیشتر بخوانید: غافلگیری چندباره شهرداری تهران با بارش رحمت الهی/ هشدار رئیس قوه قضاییه به مدیران سهل‌انگار هم کارساز نشد 


عباسی با اشاره به زمان برگزاری مناقصه این طرح (لوله رانی برای حل مشکل آب گرفتگی میدان آزادی) گفت: مناقصه ای طرح در فروردین ماه انجام شد و در حال حاضر تجهیز کارگاه عملیات در حال انجام است.

عباسی در پاسخ به این سوال که اجرای عملیات عمرانی برای حل مشکل آب گرفتگی و آب ماندگی میدان آزادی با چه هزینه‌ای انجام می‌شود، گفت: اجرای عملیات تراش روکش جهت ایجاد شیب هزینه چندانی ندارد، اما بحث لوله رانی رقمی بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان برای مدیریت شهری هزینه در بر دارد.

مدیر عامل شرکت خاکریزآب در پاسخ به این سوال که اجرای طرح تراش روکش موجب ایجاد ترافیک در محدوده میدان آزادی نمی‌شود، گفت: اجرای طرح تراش روکش با اخذ مجوز از پلیس راهور انجام می‌شود و باید به این نکته توجه داشت که باید به طور معمول اجرای این دست از طرح‌ها در ساعات پایانی شب برگزار می‌شود.

انتهای پیام /

۱۰ میلیارد تومان هزینه جهت اجرای طرح لوله رانی میدان آزادی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار