جلال شکوهی، گفت: از نظر تعداد دستگاه‌های رادیولوژی تامین هستیم، اما از نظر نگهداری و به روز رسانی اگر بودجه‌ای در نظر گرفته نشود در آینده با مشکل مواجه می‌شویم.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، جلال جلال شکوهی رئیس انجمن رادیولوژی ایران، در حاشیه برگزاری همایش روز جهانی رادیولوژی (جشن اشعه ایکس) در هتل ارم با اشاره به فعالیت ٢٩٠٠ رادیولوژیست ثبت نام شده در انجمن اظهار کرد: پیش بینی می‌کنیم تا سال ۱۴۰۰، چهار هزار رادیولوژیست در کشور داشته باشیم.

او درباره فعالیت ۲۴ انجمن استانی رادیولوژی تحت نظر انجمن مرکزی بیان کرد: اعتراض به تعرفه‌ها، دخالت رشته‌های دیگر پزشکی در رادیولوژی و برخی مشکلات رفاهی از جمله گلایه‌های این قشر بود که با همکاری وزارت بهداشت تا حدودی این مشکلات حل شده است.

جلال شکوهی درباره به روز شدن دانش متخصصان رادیولوژی در کشور افزود: برگزاری کلاس‌های آموزشی، همایش‌ها و ایجاد فرصت‌های آموزشی در خارج از کشور سبب شده تا متخصصان این رشته همگام با علم روز رادیولوژی حرکت کنند به گونه‌ای که توان متخصصان ایرانی رادیولوژی رتبه اول منطقه را دارد.


بیشتر بخوانید: تشخیص زودهنگام بیماری‌ها با روش جدید رادیولوژی/ پوشیدن روپوش‌های حفاظت را فراموش نکنید


رئیس انجمن رادیولوژی ایران تاکید کرد: با توجه به اینکه ۱۲۴ سال پیش در چنین روزی اشعه ایکس کشف شد امروز روز جهانی رادیولوژی نام گرفته و محور جهانی تصویربرداری در صدمات ورزشی برجسته شده است.


بیشتر بخوانید: تخصیص یک میلیارد یورو ارز به تجهیزات پزشکی/ مقاومت راهکاری برای شکستن تحریم‌ها


او افزود: در ایران نیز به همراه گرامیداشت این روز آموزش درباره غربالگری جنین در سه ماهه اول و رادیولوژی عضلات و مفاصل را داریم.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران درباره مضرات رادیولوژی تصریح کرد:اشعه ایکس در رادیولوژی و سی تی اسکن ضرر دارد، اما سونوگرافی و ام ار آی، چون با امواج تصویربرداری میشود ضرری ندارد، اما باز باید تاکید کرد که مردم نباید خودشان به دنبال تصویربرداری باشند و حتما باید با نظر پزشکان این کار انجام شود.

جلال شکوهی گفت: در این مراسم از ۱۰ نفر رادیولوژیست جانباز دوران دفاع مقدس تقدیر شد.

انتهای پیام/

مردم نباید خودشان به دنبال تصویربرداری باشند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار