به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،مجتبی صفایی نایب رئیس اتاق اصناف کرمانشاه گفت : متاسفانه نه تنها سرمایهگذاریهای جدید آنطور که باید در کرمانشاه انجام نشده، بلکه سرمایهگذاران قدیمی نیز در امنیت نیستند.
او گفت : گاهی با نظر یک کارشناس در بدنه دستگاه اجرایی کار یک سرمایهگذار گره میخورد و یا رقمی که یک ممیز مالیاتی برای فعال اقتصادی تعیین میکند میتواند آثار روحی و روانی شدیدی به همراه داشته باشد.
نایب رئیس اتاق اصناف ایران با اشاره به اینکه در بسیاری از موارد در هیاتهای حل اختلاف مالیاتی رقمی که ممیز مالیاتی اعلام کرده بسیار تغییر میکند، گفت: نمیتوان چنین عملکردی از سوی ممیزین را سهوی دانست و متاسفانه برخوردی هم با ممیزهای متخلف انجام نمیشود.
صفایی گفت: مشابه چنین مشکلاتی در بانکها هم وجود دارد.
او با بیان اینکه مجموعه این عوامل سرمایهگذاری را در کرمانشاه کاهش میدهد، نتیجه این امر را مشکلات اقتصادی، بیکاری و آسیبهای اجتماعی دانست.
نایب رئیس اتاق اصناف کرمانشاه از پیگیری برای راهاندازی مرکز داوری اتاق اصناف کرمانشاه خبر داد و گفت: در حوزه اجرایی با مشکلاتی مواجهیم که خواستار همکاری بیشتر در این زمینه هستیم.
او افزود: با راهاندازی این مرکز میتوان ۹۰ درصد پروندههای صنفی را در همین مرکز بررسی کرد.
جهانبخش شکری رئیس خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه از عدم اجرای مصوبات ستاد تسهیل توسط برخی دستگاهها انتقاد کرد و خواستار ورود قوه قضاییه به این موضوع شد.
او گفت: عمده این تصمیمات در بدنه کارشناسی دستگاهها میماند.
اسکندر محمدی نماینده اتاق تعاون کرمانشاه نیز ار وجود ۴۳۰۰ تعاونی در کرمانشاه خبر داد که ۲۴۰۰ مورد آنها در ۱۴ رسته تولیدی، توزیعی، مسکن، مصرف، صنایع دستی و ... فعال است.
او با اشاره به راهاندازی مرکز داوری اتاق تعاون کرمانشاه، گفت: با وجود این ظرفیت هنوز برخی پروندههای حوزه تعاون به ما ارجاع نمیشود .
انتهای پیام/د