به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اسپاگتی در فر یک پاستای کسرول پنیری وجترین است که درست کردن آن بسیار آسان است و تنها به یک ظرف مناسب فر نیاز دارد تا یک غذای راحت و خوشمزه را برای کل خانواده فراهم کند. ضمن اینکه در این روش از شر کثیف کاریهای مربوط به درست کردن پاستا راحت میشوید. این اسپاگتی همانقدر خوشمزه است که اسپاگتیهای معمولی هستند و حتی بیشتر.
اسپاگتی یکی از غذاهای سریع و راحت است که اغلب اوقات وقتی که کسی زمان زیادی برای غذا پختن ندارد، از این غذا استفاده میکند. من در گذشته دوستی داشتم که به شدت عاشق اسپاگتی بود و البته خودش یک اسپاگتی پز قهار بود که زمان نزدیک به ناهار، تازه شروع به پختن غذا میکرد و همیشه میگفت همه گازها بالا!
و البته بر عکس او من در گذشته پختن پاستا را دوست نداشتم، چون به نظرم غذای اعصاب خردکنی بود و اگر چه امروز به نظرم غذای راحتی به نظر میآید، اما باز هم گاهی همان حس به سراغم میآید. من همیشه به دنبال روشهای راحتتر برای پختن اسپاگتی میگردم. یکی از روشهای راحتتر که اتفاقا مواد مغذی غذا را بهتر حفظ میکرد روش پخت پاستای دمپختی بود که در مورد پاستا راتاتوئی انجام دادکه به این روش هم باید مواد پخته میشدند. در اینجا شما هیچ کاری انجام نمیدهید و فقط همه چیز را ترکیب میکنید.
بعضی افراد از فر برای پاستا به این صورت استفاده میکنند که ابتدا پاستا را میپزند سپس آن را با سس مخلوط کرده و در ظرف پیرکس قرار میدهند، روی آن پنیر ریخته و در فر قرار میدهند تا دم کرده و پنیر هم برشته شود. در اینجا ما نیازی به پختن و آبکش کردن پاستا نداریم بلکه اگر بتوانیم تنها با مقداری روغن زیتون، سس پاستا و آب آن را در یک ظرف بپزیم خیلی خوب خواهد بود. مهمترین بخش این ماجرا پخت کل مواد تنها در یک ظرف است.
مواد لازم
طرز تهیه
۱. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سلسیوس روشن کنید.
۲. پاستای خشک و خام را داخل ظرفی با ابعاد ۲۲ در ۳۳ سانت بریزید. روغن زیتون، پیاز، ادویه ایتالیایی و نمک را اضافه کنید. با استفاده از دستانتان به آرامی مواد را به طور یکسان و لابلای اسپاگتیها پخش کنید.
۳. گوجه، فلفلهای دلمهای سبز و قرمز، آب، سس مارینارا و ریحان را روی اسپاگتی بریزید و دوباره با استفاده از دست آن را به طور یکسان پخش کنید و اسپاگتی را با سس و سبزیجات پوشش دهید.
۴. پنیر موزارلا را روی سطح اسپاگتی ریخته و با آن روی پاستا را پوشش دهید.
۵. آن را بدون گذاشتن هیچ پوششی داخل فر بگذارید و به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه بپزید یا تا زمانی که روی آن قهوهای شده و حباب بزند.
۶. آن را از فر درآورید و با ریحان تازه و پنیر پارمزان تزئین کرده و سرو کنید.
ترفندهای پختن اسپاگتی در فر
چگونه اسپاگتی در فر را تغییر دهیم
چیز خوبی که در مورد این غذا میتوان ذکر کرد این است که بدون اندازهگیری دقیق میتوان آن را تغییر داد. شما میتوانید هر چیزی را که در دست دارید، استفاده کنید و روی آن پنیر رنده شده بریزید. در اینجا چند روش جالب برای شما آورده شده است:
نکات مهم
منبع: برترین ها
انتهای پیام/