به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، تصاویری از تهیه شیره انگور به روش سنتی در باغ درویش روستای ده چشمه شهرستان فارسان را ببینید.
عکاس: محمودی
برای تهیه شیره بعد از شستن انگورها، آنها را له کرده و آب شان را میگیرند، سپس آب انگور را بر روی حرارت بالا قرار دهند و مقداری خاک رس سفید مخصوص به آن اضافه میکنند، بعد از به جوش آمدن و جدا کردن کف روی آب انگور، گل رس را از آن جدا کرده و به مدت ۲ ساعت تا به دست آمدن غلظت مورد نظر بر روی حرارت قرار میدهند.
شیره انگور دارای ویتامینهای a، b، c و املاحی، چون آهن، منیزیم و مقدار زیادی کلسیم است.
این محصول بسیار انرژی زا و در رشد کودکان و نوجوانان مؤثر است.
روستای ده چشمه در فاصله ۶ کیلومتری شهر فارسان و حدود ۴۰ کیلومتری شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد که گردشگاه تاریخی پیرغار نیز در مجاورت آن واقع شده است.
انتهای پیام/ف