به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، رمضان امیری مدیرکل اداره زندانهای استان کرمان در همایش زندگی زیبا با بررسی راهکارهای عملی پیشگیری از بازگشت مجدد زندانیان در شهربابک، گفت: امنیتی که در کشور ما برقرار است حاصل تلاشهای همه ارگانهای امنیتی، قضایی و انتظامی است.
رمضان امیری با بیان اینکه اگر فردی با ارتکاب جرمی زندانی شود مورد حمایت همه جانبه سازمان زندان در زمینههای بهداشتی، اجتماعی، فرهنگی و اشتغال قرار میگیرد، افزود: علاوه بر این از خانوادهی فرد زندانی نیز حمایتهایی صورت میگیرد تا خانوادهی وی آسیب نبینند.
او با اشاره به اینکه تمامی زندانهای ما جامعه محور اداره میشوند، بیان داشت: آمار زندانیان ۱۹ درصد کاهش یافته، اما آمار ورود به زندان ۲ درصد افزایش داشته است که دلیل آن باید در جامعه، خانواده و حتی دستگاههای اداری ریشه یابی شود.
او با اشاره به اینکه آمار بازگشت مجدد زندانی به زندان در شهربابک ۲۳ درصد و میانگین استانی این آمار ۴۴ درصد است، تصریح کرد: هر زندانی هزینهای چند برابری برای زندانها دارد.
امیری بر لزوم حل مسائل زندانیان تأکید کرد و افزود: همه ما موظف و مسئولیم و باید پای درد دل و صحبتهای زندانیان بنشینیم تا با برنامه ریزی مشکل آنان را ریشه یابی و مرتفع گردانیم.
علی اسدی نماینده مردم شهربابک نیز در ادامه این مراسم با بیان اینکه در یک شهر عوامل زیادی دست به دست هم میدهند تا جامعهای سالم یا تخریب بوجود آید، گفت: نمیتوان فقط با یک فاکتور جلوی جرم یک فرد را گرفت یا او را مجازات کرد.
اسدی افزود: با شناسایی عواملی که باعث شده تعداد زندانیان و بازگشت مجدد به زندان در شهربابک به حداقل برسد، میتوان شهربابک را در این زمینه الگوی سایر شهرستانها انتخاب کرد.
دادستان شهرستان شهربابک هم گفت: باید اجتماع را به نحوی ساماندهی کرد که فردی مرتکب جرم نشود.
ایمان شهسواری افزود: طبق تحقیقات انجام شده ۷۱ درصد از زندانیان زیر ۳۵ سال سن دارند و ۶۵ درصد از آنان نیز مجرد هستند که نشان دهنده این است که افراد پخته و متأهل کمتر جرمی را مرتکب میشوند.
شهسواری بالا بودن آگاهی و دانش افراد را از عوامل عدم ارتکاب جرم خواند و اظهار داشت: ۵۶ درصد زندانیان کمتر از سیکل دارند و تحصیلات مادران ۷۵ درصد از زندانیان نیز زیر سیکل است.
او گفت: ۸۰ درصد از زندانیان نیز شغلی ندارند.
شهسواری با بیان اینکه اجتماع، مردم، مسئولان و خیران نباید نسبت به مسائل جامعه بی تفاوت باشیم، تصریح کرد: یک اجتماع سالم، ایجاد نشاط اجتماعی و کاهش جرم در جامعه به خود ما و خانواده مان برمی گردد.
انتهای پیام /ی