به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،علی اکبر مرتضایی فرماندار کاشان شامگاه پنج شنبه در حاشیه دومین کنفرانس بین المللی گل محمدی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه دو هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع سطح شهرستان تحت کشت گل محمدی است، اظهار داشت: سالیانه بیش از ۱۰هزار تن گل محمدی از این مزارع برداشت میشود.
او با اشاره به اینکه در منطقه کاشان و در سالهای بدون خسارت میتوان در هر هکتار به طور متوسط ۴۲۰۰ کیلو گل محمدی برداشت کرد، ابراز داشت: میزان گلاب تولیدی در شهرستان کاشان در سال بیش از ۱۵ هزار تن گلاب درجه یک است.
فرماندار کاشان با بیان اینکه سالانه ۴۰۰ کیلو اسانس گل محمدی از مزارع تحت کشت در سطح شهرستان برداشت میشود، تصریح کرد: اغلب کشورهای هدف برای صادرات این محصول از کاشان اتحادیه اروپا، آسیاسی شرقی و کشورهای حاشیه خلیج فارس است.
او با اشاره به اینکه شهرستان کاشان به عنوان قطب صنایع فرآوری گلاب، اسانس و عرقیات گیاهی در کشور است، بیان داشت: شهرستان کاشان ظرفیت تولید بیش از ۵۰ هزار تن گلاب و بیش از ۸۰ هزار تن عرقیات گیاهی در سال را دارد که این محصولات در ۳۸ کارخانه صنعتی و حدود هشت هزار دیگ در یک هزار و ۸۰۰ کارگاه سنتی فرآوری و عرضه میشود.
مرتضایی از گردش مالی پنج هزار میلیارد ریالی اسانس، گلاب و عرقیات گیاهی در سطح شهرستان کاشان در سال خبر داد و افزود: این صنعت حدود پنج هزار نفر اشتغال دائمی در گلستان ها، یک هزار نفر در کارخانجات صنعتی، سه هزار نفر در کارگاههای سنتی و بیش از ۲۵۰هزار نفر روز کارگر در ایام گل چینی دارد.
او با بیان اینکه برگزاری کنفرانس بین المللی گل محمدی قطعا در جلب نگاه و ذهنیت مثبت بین المللی به بازار تولیدات ایران بسیار موثر است، اظهار داشت: در این کنفراس یک نوع گل (گل محمدی) به صورت تخصصی و ویژه مورد بررسی قرار گرفته و مخاطب اصلی کشاورزان، تولید کنندگان، صنعتگران و بازار این محصول است و اساتید و دانشجویان در اولویت بعدی مخاطب قرار دارند.
فرماندار کاشان افزود: به دلیل ارتباط بین صنعت و دانشگاه، برگزاری اینچنین کنفرانسهایی دستاوردهای ویژه برای جامعه مخاطب و به تبع آن افزایش رونق تولید به همراه داشته و میتواند در این عرصه باعث تحقق بخشیدن به فرامین رهبر معظم انقلاب در موضوع اقتصاد مقاومتی باشد.
انتهای پیام/م