او ادامه داد: هم اکنون صادرات بنزین از ایران در جریان است، اما اگر سهمیه بندی بنزین انجام نمیشد تا سال ۱۴۰۰ ما مجدد به روند قبلی یعنی واردات بنزین دچار میشدیم.
این مقام مسئول در پاسخ به این سوال که چه میزان در آمد از طرح سهمیه بندی بنزین عاید کشور میشود؟ گفت: بیشترین فشار دشمن در دورههای گذشته تحریمها مساله بنزین بود؛ امروزه با تلاشهای انجام شده به خودکفایی در این عرصه دست پیدا کردهایم؛ این طرح به منظور ایجاد توازن بین عرضه و تقاضای بنزین در کشور اجرایی شده است تا ما علاوه بر تامین هدفمند نیاز داخلی، به روند صادرات بنزین نیز ادامه دهیم تا سرمایه ملی بیش از پیش صرف امور عمرانی کشور شود.
بیشتر بخوانید: بنزین گران شد
وزیر نفت گفت: طبق برآوردهایی که انجام شده است درسال آینده بیش از ۶۷ درصد مصرف بنزین شامل سهمیه بندی یعنی با نرخ ۱۵۰۰ تومان است که این عدد دو سوم مصرف را تشکیل میدهد، در نتیجه در قبال این مصرف برای هر لیتر ۵۰۰ تومان عاید میشود که در مجموع رقم ۱۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب میکند. این دو سوم مشمول ۶۴ میلیون لیتر بنزین سهمیه در ماه و ۲۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون لیتر در سال خواهد بود.
زنگنه بیان کرد: همچنین مصرف بنزین با نرخ آزاد نیز نزدیک به ۲۰ هزار میلیارد تومان در سال برآورد شده است که درآمد عایدی در کل ۳۱ هزار میلیارد تومان خواهد بود.
وزیر نفت گفت: این که میگوییم برآورد از درآمدها منظور این است که هنوز دقیق رفتار مصرف کننده را نمیدانیم، بارها تاکید کرده ایم و بازهم میگوییم که یک ریال هم از این درآمد به خزانه واریز نشده و به مردم طبقات پایین درآمدی بازگردانده خواهد شد.
زنگنه درباره سهمیه در نظر گرفته شده برای خودروهای دولتی و شغلهای مرتبط با حمل و نقل؛ گفت: برای دولتیها هیچ سهمیهای در نظر گرفته نشده است و باید از سهمیه بنزین آزاد استفاده کنند؛ برای تاکسیها، وانتها و آمبولانسها سهمیه مناسبی تعیین شده است؛ برای تاکسیهای اینترنتی ساختاری تعیین شده است اما سایر شغلهای مربوط به این حوزه از جمله رانندگان سرویس مدارس، کمیتهای تشکیل خواهد شد که بعد از اعلام مشکل، تقاضای آنها مورد بررسی قرار میگیرد و در صورت نیاز سهمیه آنها تغییر پیدا میکند.
انتهای پیام/
چه كار خوبي كردين كه كادر نظردهي رو آوردين قبل از نظرات. عالي شد. دستتون درد نكنه
بیچاره مسئولین زحمت کش و غصه مردم می خورند !
در این شش سال اگر کارت سوخت حذف نمی شد و قیمت سوخت سالی 10 % اضاقه شده بود نه این اتفاق می افتاد که یکدفعه 50% بر قیمت سوخت اضافه کنید هم اینقدر پول مردم بابت قاچاق سوخت اتلاف نمی شد .
اگر با حداقل مصرف روزانه 90میلیون لیتر
محاسبه بشه ماهانه 2000*90/000/000*30=
5/400/000/000/000 تومان میشود
وسالانه اش میشود 12*5/400میلیارد تومان
تومان = 64/800/000/000/000
.انوقت پنجاه تومان طرح معیشتی چگونه اینهمه گرانی را پوشش میدهد....خدا میداند
و احتیاجی به این پول ندارم
گرانی های قبل کم نبود؟
بنزین لیتری 3 هزار تومان؟
به خدا بیچاره کردین ما رو، کمر ما شکست...
بسته حمایتی به قیمت جند برابر شدن قیمت ها به چه دردی می خورد؟
به کی اعتماد کنیم؟
یارانه بنزین برای کشورهای همسایه و پولدار ها هزینه میشد .از لحاظ اقتصادی بنفع جامعه و قشر کم درامد است
آلودگی هوا و ترافیک کاسته میشه
درامدی برای کمک به قشر کم درامد میشه
ی زمانی سبد کالا میدادید فقط به بهزیستیا و کارگرا که اسمشون تو طیستم هست چون کار میکنن وبیمه دارن
ما که هیچ کدومو نداریم و شاید اسممون تو سیستمم نباشه چه طور مث مارو پیدا میکنید و حواشونو دارید؟؟
مردم هم گرفتار حرف های خوب و وعده های شماها شدن
هنوز کمر مردم از عملیات برجام راست نشده بود...