پیاز، زنجبیل و زردچوبه حاوی خواص ضدویروسی هستند و قدرت دفاعی بدن را بالا می‌برند. این مواد غذایی همچنین باعث دفع مواد زائد تجمع یافته در ریه‌ها می‌شوند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چندروزی است که هوای شهرمان بسیار آلوده شده است و این موضوع باعث ایجاد سرفه و تنگی‌نفسم شده است. لطفاً بفرمایید چگونه ریه‌ام را پاکسازی کنم؟

پاکسازی ریه‌ها با کمترین هزینه

غذا‌های مفید برای سلامت ریه عبارتند از:
- سبزیجاتی از قبیل کلم بروکلی، گل‌کلم، کلم بروکسل و کلم موجب کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه می‌شوند.

- عسل نه تنها سرشار از آنتی‌اکسیدان است، اثرات ضدمیکروبی، ضدالتهاب و ضدسرطان هم دارد. یک قاشق عسل خام بخورید یا آن را به یک آنتی‌اکسیدان دیگر مانند چای سبز اضافه کنید و میل نمایید.

- توت‌ها یک پاک کننده قوی ریه هستند. گیلاس، زغال‌اخته، توت‌فرنگی یا انواع دیگر توت‌ها را به رژیم غذایی‌تان وارد کنید.

- چندین ترکیب شیمیایی طبیعی موجود در ریشه زنجبیل یک منبع خوبی از خواص آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و ضدسرطان هستند. ترکیبات ضدالتهاب طبیعی موجود در زنجبیل به این معناست که به شکستن مخاط و بهبود گردش خون در بدن کمک می‌کند.

- آلوئه‌ورا هم خاصیت آنتی‌اکسیدان دارد، به کاهش آسیب بافت‌های ریه ناشی از دود کمک می‌کند.

- پونه کوهی، پوست پرتقال، زنجبیل، اکالیپتوس و نعنا می‌توانند به صورت چای، در غذا‌ها و به عنوان مکمل‌های دارویی مصرف شوند.

- سلنیوم نیز یک آنتی‌اکسیدان قوی برای پاکسازی ریه‌ها است که در گردو وجود دارد.

- پیاز علاوه بر تمیز نگه داشتن ریه‌ها از ابتلا به بیماری‌های ریوی نیز جلوگیری می‌کند.

بخور گرفتن با گیاهان اکسپکتورانت بهترین روش برای سم‌زدایی از ریه‌ها است. برای این کار به ازای هر دو لیوان آب یک قاشق برگ خشک گیاهانی مانند اکالیپتوس یا نعنا استفاده کنید. آن را روی حرارت قرار دهید و زمانی که آب به جوش می‌آید صورت خود را روی بخار گرفته و بخور بگیرید.

یک ترکیب خانگی خوب برای پاکسازی ریه‌ها

مواد لازم:
- چند سانتی‌متر ریشه زنجبیل تازه
- ۴۰۰ گرم عسل
- ۲ قاشق سوپ‌خوری زردچوبه
- ۴۰۰ گرم پیاز
- یک لیتر آب

طرز تهیه:
آب را بجوشانید و به آن عسل اضافه کنید. ریشه‌های زنجبیل را رنده کرده، پیاز‌ها را خرد کرده و به آب جوش اضافه کنید. زمانی که جوش می‌خورد زردچوبه را نیز اضافه کنید و بگذارید نصف بیشتر آب آن تبخیر شود. پس از خنک شدن آن را در شیشه‌ای تمیز ریخته و در یخچال بگذارید و روزی دو مرتبه، دو قاشق از آن را با شکم خالی میل کنید.

سیر و آویشن برای پاک‌سازی ریه‌ها
این ترکیب درمانگر باعث سم‌زدایی از ریه‌ها می‌شود. ترکیب خواص سیر با اثرات ضدعفونی‌کننده آویشن سلامت ریه‌ها را ارتقا می‌دهد.

مواد لازم:
- سیر ۱۰ حبه
- آویشن تازه ۳ شاخه
- روغن زیتون به میزان لازم

طرز تهیه:
حبه‌های سیر را در هاون بکوبید تا به صورت خمیر درآید. سپس برگ‌های آویشن را افزوده و دوباره بکوبید تا هر دو مخلوط و یکدست شوند. ترکیب را داخل یک ظرف شیشه‌ای تمیز بریزید و روی آن روغن زیتون بکر بریزید به طوری که سطح آن را بپوشاند. اجازه دهید ترکیب حاصل یک شب کامل بماند.

روش استفاده:
حال که داروی خانگی سیر و آویشنتان یک شب به خوبی در روغن زیتون خیس شده است می‌توانید یک قاشق چای‌خوری از آن را به صورت ناشتا میل کنید. روز بعد نیز می‌توانید به همین میزان از ترکیب میل کنید. بعد از دو هفته مصرف اثرات آن را روی ریه‌ها و دیگر ارگان‌ها خواهید دید.

شربت زنجبیل، سیر، زردچوبه، پیاز و شکر
تأثیر اصلی این داروی خانگی ناشی از میزان بالای آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات سم‌زدا و ضدالتهاب آن است. خواص موجود در ترکیبات دیگر باعث می‌شود که اثرات سیر چند برابر شود. چون پیاز، زنجبیل و زردچوبه نیز حاوی خواص ضدویروسی هستند و قدرت دفاعی بدن را بالا می‌برند. این مواد غذایی همچنین باعث دفع مواد زائد تجمع یافته در ریه‌ها می‌شوند.

مواد لازم:
- آب نیم لیتر
- شکر ۲۰۰ گرم
- پیاز نیم کیلو
- ریشه زنجبیل تازه ۱ تکه
- زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
- سیر له‌شده ۳ حبه

روش تهیه:
آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس پیاز‌های پوست‌کنده را اضافه کرده و هم بزنید. زنجبیل و سیر‌های له‌شده را نیز اضافه کنید و هم بزنید. زمانی که ترکیب به جوش آمد زیر شعله را کم کنید و به هم زدن ادامه دهید. باید اجازه دهید آب ترکیب به نصف برسد. سپس ترکیب را صاف کرده و اجازه دهید خنک شود. می‌توانید شربت به دست آمده را در یخچال نگهداری کنید.

روش مصرف:‌
می‌توانید هر روز صبح به صورت ناشتا یک قاشق غذاخوری از این ترکیب میل کنید. همچنین می‌توانید این شربت را در آب ولرم مخلوط کرده و میل کنید. دو هفته مداوم از این شربت استفاده کنید و سپس یک هفته استراحت کرده و دوباره شروع کنید. در هر دو صورت سیر ترکیب اصلی داروی خانگی‌تان برای پاک‌سازی ریه‌ها محسوب می‌شود.

منبع: تبیان

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.