عظیم محبی، مدیر سابق هماهنگی حوزههای تربیت و یادگیری سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی و کارشناس مسائل آموزشی در گفتوگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره کاهش ساعت آموزش از ۹۰ دقیقه به ۷۰ دقیقه گفت: این امر یک موضوع عامل نیست. بر اساس برنامه درسی ملی هر زنگ درسی ۵۰ دقیقه است و به دلایل مختلف برخی مدارس این دو ۵۰ دقیقه را با هم ادغام کردند و یک زنگ ۹۰ دقیقهای برگزار میکنند.
محبی در ادامه بیان کرد: این دو ساعت در مدارس ادغام شده و یک زنگ ۸۰ دقیقه با ۲۰ دقیقه تفریح برای دانش آموزان در نظر گرفته شده است.
این کارشناسی مسائل آموزشی در ادامه گفت: برخی مدارس این کاهش ساعات را انجام داده اند، ولی ساعت آموزش در همه مدارس یکسان است و این کاهش ۲۰ دقیقه از ۹۰ دقیقه به ۷۰ دقیقه امری عامل شمول نیست.
مدیر سابق هماهنگی حوزههای تربیت و یادگیری سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی گفت: برخی مدارس مطرح کرده اند که، چون برخی دانش آموزان در این ۱۰ دقیقه نمیتوانند استراحت کنند این زنگ تفریح را ۲۰ دقیقه کرده اند.
بیشتر بخوانید: ساعات آموزش از تهران تا نیویورک/ مقایسه زمان آموزش در ایران و سایر کشورها
این کارشناس مسائل آموزشی بیان کرد: اگر قرار باشد مدام از این ۹۰ دقیقه در طول روز کم کنیم به یکباره میبینیم که ۳۰ دقیقه در یک روز از ساعت آموزش کم شده است. البته شاید در برخی مدارس به عللی مثل دو شیفت بودن این امر اتفاق بیفتد.
او در پایان یادآوری کرد: زمان آموزش در کشور ما کم است و کاهش این زمان به دانش آموز ضربه میزند.
انتهای پیام/
کاهش ساعات آموزش از ۹۰ دقیقه به ۷۰ دقیقه امری عام شمول نیست
از شنبه تا پنجشنبه سیستم چهارزنگ سابق طول هفته می شود 24ساعت
اما الان از شنبه تا چهارشنبه 25 ساعت دانش آموز آموزش می بیند تازه فوق برنامه هم دارد الان میگید کم هست و ضرر دارد