فرزانه باقرزاده رئیس انجمن تغذیه استان البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، با اشاره به فرارسیدن فصل سرما، رعایت نکات تغذیهای و رژیم غذایی مناسب را عامل پیشگیری از انواع بیماریها دانست و گفت: برای کاهش بیماریهای عفونی در فصل سرما مصرف روزانه مرکباتی نظیر، لیموشیرین، نارنگی و پرتقال که دارای ویتامین C است، توصیه میشود.
او افزود: مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین C، A، E، B۶، سلینم، روی و آهن موجب تقویت سیستم ایمنی شده و مقاومت بدن را در برابر عفونت افزایش میدهد.
باقرزاده در ادامه گفت: استفاده سبزیجات، گوجه فرنگی، هویج، دانههای غلات، جوانه گندم، میگو، عدس، اسفناج و... در سبدغذایی خانوادهها در فصل سرما توصیه میشود.
او بااشاره به اینکه مصرف مایعات در فصل سرما باید بیشتر از فصول دیگر باشد، افزود: مصرف مایعات گرم نظیر شیرگرم، آش و سوپهای مقوی مانند سوپ شغلم علاوه بر کاهش احتمال ابتلا به سرماخوردگی موجب ایجاد آرامش جسمی نیز میشود.
انتهای پیام/ر