داوود حاج محمد خانی، محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار
حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره دمنوش بهارنارنج اظهار کرد:
بهار نارنج یا گل نارنج شکوفه گل نارنج است که در فصل بهار به ویژه اردیبهشت به شکل گل سفید، مایل به زرد در درختان نارنج در برخی از نقاط مانند شیراز و شهرهای شمالی به ویژه بابل به ثمر میرسد.
او افزود: گل بهارنارنجی که در جنوب ایران به دست میآید، گرمی بیشتری دارد چراکه در اقلیم گرمتری پرورش یافته است. علمای طب سنتی طبیعت آن را گرم و خشک میدانند، اگر ۲۰ گرم بهارنارنج را به مدت نیم ساعت در یک لیتر آب دم کنید و قبل از غذا با عسل شیرین میل کنید؛ ناراحتی عصبی دستگاه گوارش را بهبود میبخشد و حجم غذا را آرامتر میکند، این دمنوش ضد انگل است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: شربت بهارنارنج را با عرق بیدمشک مخلوط کنید و شبی یک فنجان میلی کنید. این دمنوش برای درمان عرقریزی بدن که از ضعف باشد مفید است، دمنوش بهارنارنج را با نصف سنبل طیب مخلوط کنید و در یک لیوان آب برای اختلالات عصبی، تپش قلب و آنزیم ناحیه قفسه صدری تأثیرگذار است.
حاج محمد خانی تصریح کرد: مخلوط ۲۰ گرم بهار، ۱۰ گرم تخم گشنیز ، ۱۰ گرم تخم کاهو شبی یک قاشق در یک لیوان دم کرده و میل کنید؛ این نوع مخلوط برای رفع بیخوابی مؤثر است. جوشانده بهار نارنج با عرق آن را مساوی با آب کرفس خام مخلوط و روزی دو فنجان میل کنید و پس از چند روز برای سنگ مثانه و کلیه نتیجه مطلوبی بدست میآید.
بیشتر بخوانید: دمنوشهای شگفت انگیزی که خستگیتان را رفع میکنند
او گفت: در اختلالات طحال به مدت ۱۰ روز یک گرم بهارنارنج را با پودر ریشه مرجان مخلوط و میل کنید، نتیجه خوبی بدست میآید. دمنوش روزانه دو فنجان بهارنارنج در درمان نوعی از صرع که حاصل ضعف اعصاب و انگل گوارشی است، مؤثر است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی توصیه کرد: بهتر است افرادی که مزاج گرم دارند بهارنارنج را به ویژه در شب مصرف نکنند.
انتهای پیام/
طرز تهیه دمنوش بهارنارنج
وبه تنهائی دمنوش بهار نارنج خواب آور است
لطفا توضیح بدبد!!!!
یک خبر راجع به زخم معده هم بزارین
و چیزهایی که برا معده خوبه