به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
یاسوج، حمزه جانبازی مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: این میزان
تسهیلات بلاعوض برای جبران خسارتهای ناشی از بچه ماهیهایی که به دلیل
سیلاب از بین رفتند به ۱۱۱ واحد تولیدی استان پرداخت خواهد شد.
او بیان کرد: مستندات مورد نیاز ۱۹ واحد تولیدی مزارع پرورش ماهی مورد تائید کارگروه استانی قرار گرفته و به زودی پرداخت تسهیلات بلاعوض حوزه
شیلات آغاز خواهد شد.
مدیر شیلات سازمان
جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از بقیه واحدهای تولیدی خسارت دیده حوزه شیلات خواست با تکمیل مستندات خود از مزایای قانونی پیش بینی شده بهرهمند شوند.
او ابراز داشت: سیل همچنین به تاسیسات زیربنایی ۳۱ مزرعه پرورش ماهی در کهگیلویه و بویراحمد خسارت زده است که براساس برنامه ریزی و بعد از احراز مستندات قانونی به این بهره برداران نیز تسهیلات بانکی ارزان قیمت برای بازسازی پرداخت خواهد شد.
جانبازی تصریح کرد: ۲۱۶ مزرعه فعال و ۳۵ مزرعه غیرفعال پرورش ماهی در استان وجود دارد.
او با اشاره به اینکه سالیانه ۱۸هزار تن ماهی در کهگیلویه و بویراحمد تولید میشودابراز داشت: نیمه نخست امسال ۶هزار تن ماهی سردآبی در استان تولید شده که نسبت به مدت مشابه پارسال سه هزار تن کاهش یافته است.
او بیان کرد: سیلاب و از بین رفتن بچهها ماهیها باعث کاهش تولید ماهی در استان شده است.
بهره برداران حوزه پرورش ماهی که بچه ماهیها را به مزارع ریخته بودند پس از جاری شدن و از این رفتن آنان افزون بر از دست دادن فصل بهار برای درآمدزایی ناچار به خرید دوباره بچه ماهی شدند.
کهگیلویه و بویراحمد یکی از قطبهای تولید ماهی قزل آلا در کشور است بهطوری که حدود ۱.۶ درصد تولید ماهیان سردآبی جهان و ۱۰ درصد تولید ماهیان سردآبی کشور را تأمین میکند.
انتهای پیام/غ
پرداخت تسهیلات بلاعوض برای جبران خسارتهای ناشی از سیل شیلات