حسن ثمری متخصص طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره غلبه سردی بر مغز، اظهار کرد: دلایل گوناگونی مانند عفونت در سر، مصرف مواد غذایی سرد مانند: لبنیات، آب یخ، خیار و گوجه هنگام انتقال خون به مغز آرام آرام منجر به سرد شدن مغز و کاهش انرژی دریافتی میشوند.
این متخصص طب سنتی گفت: تفکرات منفی، غده بدخیم و کمبود مواد قندی در بدن از عوامل بروز سردی مغز هستند.
ثمری ادامه داد: ورزشهای سنگین، خواب زیاد در روز، تحرک بیش از حد و نبود انرژی کافی موجب افزایش سردی در بدن و مغز خواهد شد.
او با اشاره به غلبه سردی بر مغز با توجه به سن افراد، بیان کرد: مزاج نوزاد هنگام تولد گرم و تر است و در صورت نبود این وضعیت انسان از نظر جسمانی رشد نخواهد کرد. این روند در دوران نوجوانی به صورت گرم و خشک تغییر شکل داده و ما شاهد جوشهای زیادی در ناحیه گردن، صورت و بدن افراد خواهیم بود.
بیشتر بخوانید: خوشمزهترین مواد غذایی که حافظهتان را هدف میگیرند!
این متخصص طب سنتی در ادامه گفت: از سن ۳۵ سالگی به بعد مزاج فرد به سرد و تر تغییر حالت داده و طبق برنامه رژیم غذایی خود باید از مصرف غذاهایی که بر افزایش سردی در مغز و بیماریهای سرد موثر هستند جلوگیری کند.
ثمری در پایان یادآوری کرد: سردی مغز و کوچک شدن سلولهای مغزی باعث از دست دادن قدرت تکلم فرد در آینده خواهد شد.
انتهای پیام/