به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطلب به طرز تهیه کرم پرتقال که یکی از خوش طعم ترین و پرکاربردترین کرم هاست می پردازیم .
مواد لازم :
زرده تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱۰۰ گرم
آب پرتقال ۵۰۰ میلیلیتر (۲ پیمانه)
ژلاتین ۳ قاشق چایخوری
خامه قنادی ۲۵۰ گرم
پوست پرتقال رنده کرده ۱ قاشق چایخوری
فیله پرتقال یک دوم پیمانه
روش تهیه دسر کرم پرتقال:
زرده تخممرغها و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش پیوسته هم بزنید تا شکر حل شود.
آنگاه یک چهارم پیمانه از آب پرتقال را در کاسه کوچکی بریزید و پودر ژلاتین را رویش بپاشید و به روش بن ماری حل کنید.
سپس محلول ژلاتین را به باقیمانده آب پرتقال بیفزائید.
حالا خامه را قدری با همزن برقی بزنید تا اندکی فرم بگیرد و بعد زرده تخممرغها را به آن بیفزائید.
اکنون آب پرتقال دارای ژلاتین و پوست پرتقال را نیز به این مایه افزوده و مخلوط سازید.
آنگاه دسر را در قالبهای مخصوص دسر بریزید و یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
سپس دسر را از قالب جدا کنید و با برشهای پرتقال بیارائید.
یادآوری:
میتوانید از فیله پرتقال برای داخل دسر نیز استفاده کنید که در اینصورت فیلههای پرتقال را قبل از منتقل کردن دسر به قالبها، درون دسر بریزید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/