به گزارش خبرنگار مجلس مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامرضا کاتب در صحن علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی چگونگی عدم افزایش قیمت کالاهای اساسی در کشور، گفت: از رئیس مجلس تقاضا داریم آنهایی گزارش دهند به سران قوا با گزارش کارشناسی آنها نسبت به مدیریت اصلاح قیمت بنزین اقدام کرده اند. مرکز پژوهشها اعلام کردند که با افزایش ۵۰ درصدی قیمت بنزین، سایر کالاها ۲.۶ درصد و بانک مرکزی نیز اعلام کرد با افزایش ۵۰ درصدی قیمت بنزین، قیمت سایر کالاها ۴ درصد افزایش پیدا خواهد کرد.
او افزود: امروز باید مرکز پژوهشها و بانک مرکزی به مجلس گزارش بدهند، نه وزرای دادگستری و صمت که پس از اجرای این حکم که پس از اجرای این حکم آمدهاند.
بیشتر بخوانید: نظارتهای سازمان تعزیرات برای جلوگیری از افزایش قیمتها افزایش یافته است
نماینده مردم گرمسار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مردم امروز از ما تنها یک چیز میخواهند که نه پول بدهیم و نه هدفمندی یارانهها اجرا شود، بلکه میخواهند اقتصاد کشور باثبات باشد و مملکت را کنترل کنیم.
کاتب خطاب به لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امروز پیش از سخنرانی من تعدادی از همکاران آمدند و گفتند از هیئت رئیسه مجلس بخواهید کسانی که آمده و گزارشهای ذکر شده را دادند و باعث شدهاند که ما امروز نتوانیم پاسخ ملت را بدهیم، بیایند و در مجلس پاسخگو باشند.
او افزود: آقای رحمانی وزیر صمت امروز اظهار کردند که هر روز ۸ صبح جلسه لحظهای گذاشته و قیمت را کنترل میکنند و آقای زارعی گزارش افزایش قیمت را دادهاند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با تاکید بر اینکه اقتصاد دستوری نیست و سازوکار علمی خود را دارد، عنوان کرد: نمیتوان به یک وانت دار بگوییم بنزین ۳ هزار تومانی مصرف کند، اما قیمت کالاهای خود را افزایش ندهد.
کاتب با اشاره به تخصیص سهمیه بنزین به برخی گروهها، تصریح کرد: اگر دنبال کنترل قیمت هستیم، باید به کسانی که خدمات ارائه میدهند، سهمیه بنزین بدهیم و در این زمینه باید وزارت نفت پاسخ دهد که چقدر برای این حوزه سهمیه سوخت دیده است.
رئیس فراکسیون اشتغال و تولید مجلس با اشاره به اینکه امسال، سال اشتغال و رونق تولید است، افزود: دو صد گفته، نیم کردار نیست؛ بیش از نیمی از سال گذشته است، اما با تولید کننده رفتار نامناسبی داریم و به اجبار تولید را کنترل میکنیم، مردم انتظار دارند مجلس با آنها صادق باشد.
کاتب با بیان اینکه مجلس در تصمیم افزایش قیمت بنزین نقش کارشناسی نداشته است، تاکید کرد: اکنون که در این تصمیم نقشی نداشتهایم، باید ادامه مسیر اجرای آن را کنترل کنیم و در قانون بودجه طبق اسناد بالادستی و قانون هدفمندی تصمیم گیری کنیم، نباید قانون عجولانه تصویب کنیم.
این نماینده مجلس تاکید کرد: تصمیمات خلق الساعه اقتصاد کشور را فلج کرده و نباید در مجلس چنین رفتاری داشته باشیم.
انتهای پیام/