به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، هشتمین جلسه ستاد انتخابات استان مرکزی با حضور اعضاء و ادارات مربوطه در استانداری مرکزی در اراک برگزار شد.
سید علی آقازاده استاندار مرکزی در این جلسه گفت: کوچکترین تخلف انتخاباتی از فرمانداران، زیرمجموعههای آنها و دستاندرکاران امر پذیرفتنی نیست وتفکرات سیاسی نباید به هیچ عنوان در فرآیند برگزاری انتخابات دخیل شود و در این راستا تخلفات انتخاباتی با قاطعیت مورد بررسی و پیگرد قانونی قرار میگیرد.
آقازاده افزود: همه باید مسئولیت خود در برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی به بهترین نحو انجام دهند و از آرای مردم امانتداری کنند و کوچکترین تخلف انتخاباتی از فرمانداران، زیرمجموعههای آنها و دستاندرکاران امر پذیرفتنی نیست.
او اضافه کرد: برگزاری انتخابات سالم آبروی نظام اسلامی است وآموزش به دستاندرکاران برگزاری انتخابات باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
اکرمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی هم در این جلسه گفت: تفکرات سیاسی نباید در روند انتخابات تاثیرگذار باشد و همه باید در کنار یکدیگر، دست در دست هم دهند تا این دوره از انتخابات نیز به بهترین شکل ممکن برگزار شود.
اکرمی افزود: مدیران و مسئولان باید همه تلاش خود را برای خدمت به مردم به کار گیرند و در حفظ آرای مردم در انتخابات کوشا باشند و بدانند کوچکترین حرکات و قدمهای آنان از نظر پروردگار پوشیده نیست.
او ادامه داد: انتخابات باید در چارچوب قانون برگزار شود و همه باید تلاش کنند تا از این آزمون سربلند خارج شوند.
حجتالاسلام مبارکآبادی رئیس دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان مرکزی هم در این نشست گفت: همه باید تلاش کنند تا در انتخابات پیشرو حقی از نظام و هیچ فردی تضییع نشود.
حجتالاسلام مبارکآبادی افزود: تفاوت برگزاری انتخابات در جمهوری اسلامی ایران با سایر کشورهای دنیا در اجرای مردمی و نظارت مردمی انتخابات است وبیش از هفت هزار نفر از اقشار مختلف مردم این استان در شبکه نظارتی انتخابات استان فعالیت میکنند.
فرخی رئیس بازرسی انتخابات استان مرکزی هم در این نشست گفت: تعامل مناسبی بین بازرسی انتخابات شهرستانها با مرکز استان وجود دارد و این مهم باید روز به روز تقویت شود و همه باید تلاش کنند تا در انتخابات پیشرو حقی از نظام و هیچ فردی تضییع نشود.
انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۲ اسفند ماه امسال (۱۳۹۸) برگزار میشود و طبق برنامه زمانی انتخابات، ۱۰تا ۱۶ آذر زمان ثبت نام انتخابات مجلس یازدهم است و شورای نگهبان با بررسی صلاحیت داوطلبان، نامزدی و تایید نهایی صحت برگزاری انتخابات را اعلام میکند.
به گفته سید سلمان سامانی شرایط اعتقاد و التزام عملی به اسلام، التزام عملی به نظام جمهوری اسلامی ایران، تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران، اعلام وفاداری به قانون اساسی و اصل مترقی ولایت مطلقه فقیه، داشتن مدرک کارشناسی ارشد یا معادل آن، نداشتن سوء شهرت، سلامت جسمانی در حد برخورداری از نعمت بینایی، شنوایی و گویایی و حداقل سن ۳۰ سال و حداکثر ۷۵ سال از شرایط ثبت نام کنندگان در انتخابات است.
به گفته کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در قانون انتخابات اصلاحی صورت نگرفته و در انتخابات پیش رو قانون انتخابات گذشته اجرا میشود و با تفاوت توافقاتی که با وزارت کشور انجام شده فقط در حوزه الکترونیکی شدن انتخابات ممکن است اقداماتی صورت بگیرد.
کدخدایی با بیان اینکه بررسی صلاحیت کاندیداها و نامزدها بعد از ثبت نام در فرصت قانونی انجام میشود افزود: طبق قانون انتخابات شورای نگهبان یک وظیفه قانونی دارد که باید شرایط و موانع را بررسی کند در مادههای ۲۸، ۲۹ و ۳۰ قانون انتخابات شرایط و موانعی ذکر شده است.
دوره دهم قانونگذاری مجلس شورای اسلامی در خرداد سال ۱۳۹۹ به پایان میرسد و مطابق قانون باید چند ماه پیش از شروع رسمی دوره بعدانتخابات برگزار شده باشد.
انتهای پیام / ج