به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ، احمد زابلی معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری خرمشهر شامگاه گذشته در نشست رسانهای با اصحاب رسانه گفت: برای برخورد با خاطیان و گران فروشان سه – چهار جلسه درون شهرستانی برگزارشده و طبق توافق به دست آمده، قرار است در صورت گزارش و اثبات ادعا با فرد خاصی به روشهای مختلف همچون پلمپ واحد تجاری یا حتی سوزاندن کارت سوخت اقدام شود.
او به کارگیری بازرسان نامحسوس در کنار بازرسان تعزیراتی و ثبت شکایت از طریق سامانه اعلام تخلف ۱۲۴ را راهکاری برای کنترل بازار دانست و افزود: رسیدگی به این گونه موارد با انتصاب قاضی تعزیرات شهرستان که امروز انجام شد، تسهیل شده است.
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری ویژه خرمشهر اعلام گزارش تخلف به تعزیرات را نخستین گام برای برخورد با گرانیها به بهانه افزایش بهای بنزین دانست و این نکته را نیز متذکر شد که اقدام به سوزاندن کارت سوخت در صورت اخذ کرایه بیشتر از تعرفه تصویب شده و یا برخورد با واحدها و اصناف خاطی پس از طی روال قانونی و اطمینان از صحت ادعا انجام می شود.
زابلی در بخش دیگری از سخنانش به میزان سهمیه بنزین تخصیص یافته به گروههای مختلف خودروهای بنزین سوز اشاره کرد و گفت: برای دریافت سهمیه بنزین برای هر گروه خودرو لازم است در سامانههای مربوطه ثبت نام شود .
خودروهای اروندی و سرویس مدارس ازجمله موارد مورد اشاره زابلی بود، که وی در این رابطه توضیح داد: خودروهای پلاک اروند به دو نوع پلاک جدید و قدیم تقسیم میشوند که مالکان گروه پلاک اروندی جدید که شماره ۳۳ دارند باید پین کد کارت خودرو خود را به سامانه پیامکی ۱۱۱۰۱۲۰۲۰۴۰ ارسال کنند و گروه پلاکهای قدیمی که هنوز مشکل در صدور کارت سوخت دارند ظرف ۲۰ روز تا یک ماه آینده مرتفع می شود.
او این نکته را نیز یادآور شد که سهمیه دسته دوم خودروهای اروندی با پلاک قدیمی همچون دیگر خودروها در کارت سوخت محفوظ می ماند و به طور کلی سهمیه خودروهای اروندی همچون دیگر خودروهای سواری شخصی ۶۰ لیتر است.
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری خرمشهر در ادامه به سرویس مدارس اشاره کرد و ادامه داد: سرویس مدارس نیز برای دریافت سهمیه سوخت خود پس از ثبتنام در سامانه باید از طریق آموزش و پرورش تأیید شود.
زابلی ثبتنام خودروهای شخصی مسافربر در آژانسهای مسافری و اینترنتی را راهکار افزایش سهمیه دانست و گفت: با توجه به نقش غیرقابلانکار خودروهای مسافربر شخصی در جابهجایی مسافر در شهرهای مختلف ازجمله خرمشهر و با هدف ساماندهی این قشر راهکاری درون شهرستانی پیشنهاد شده است که خودروهای شخصی که اقدام به مسافرکشی میکنند زیر نظر آژانس اتومبیلهای کرایه اینترنتی قرار گرفته و از سهمیه در نظر گرفته برای این گروه بهرهمند شوند.
او، آموزشگاههای رانندگی، موتورسیکلتها و سهچرخهها را جز آن دسته از خودروها دانست که تا هماکنون تدبیری برای دریافت سهمیه بنزین برای آنها دیده نشده است و همچنین اختصاص نیافتن سهمیه بنزین به خودروها با پلاک دولتی را نشان از توجه بیشتر دولت به مردم دانست.
انتهای پیام/ د