رئیس اتحادیه نان اصفهان گفت: هیچ کمبودی در حوزه توزیع آرد مورد نیاز نانوایی‌های سطح شهر نداریم.

محمد پهلوان زاده رئیس اتحادیه نان اصفهان در گفت گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان  اظهار داشت: در حال حاضر کیفیت بسیار بالای نان استان اصفهان در کشور حرف اول را می‌زند.

او افزود: تاکنون راه کار‌هایی جهت پخت نان سالم و با کیفیت و توزیع آن به مردم صورت گرفته که نمونه‌ای از آن را می‌توان به حذف جوش شیرین در مواد اولیه پخت نان اشاره کرد.

رئیس اتحادیه نان استان اصفهان تاکید کرد: با راهکار‌های دقیق که از سوی اتحادیه نان استان اصفهان صورت گرفت حذف جوش شیرین باعث افزایش کیفیت نان اصفهان در بازار شد.

پهلوان زاده ادامه داد: هیچ گونه افزایش قیمتی در نانوایی‌های سطح شهر اصفهان به منظور حذف جوش شیرین در مواد اولیه پخت نان وجود ندارد.

او اضافه کرد: در حال حاضر نرخ انواع نان با آرد دولتی؛ نان سنگک بین ۱۱۰۰ تا ۱۲۰۰ تومان، نان تافتون بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ تومان و نان ساده بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ تومان در نانوایی‌های سطح شهر اصفهان یکسان فروخته خواهد شد.

رئیس اتحادیه نان استان اصفهان یادآور شد: گشت‌های بازرسی اتحادیه نان اصفهان ۲۴ ساعته بر نرخ یکسان نان در نانوایی‌های سطح شهر اصفهان نظارت دقیق دارند و همچنین با هرگونه گران فروشی نسبت به نرخ نان به شدت برخورد خواهد شد.

پهلوان زاده در خصوص خرید گندم و تامین آرد مورد نیاز نانوایان در سطح شهر اصفهان گفت: امسال حدود ۱۶۱ هزار تن گندم از سوی سازمان‌های مختلف به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری شد که حدود ۶۰ درصد این محصول جهت تامین آرد مورد نیاز نانوایی‌های شهر اصفهان به نانوایان اصفهانی توزیع می‌شود.

او تاکید کرد: با توجه به افزایش برداشت گندم توسط کشاورزان اصفهانی و تامین آرد مورد نیاز نانوایی‌های شهر اصفهان هیچ گونه کمبود توزیع آرد در نانوایی‌های سطح شهر اصفهان وجود ندارد.
 
انتهای پیام/ی
 

حذف جوش شیرین از نانِ  نانوایی های اصفهان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.