به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام , حسین کاظم زاده اعلام کرد : به استناد ماده ۷۲ قانون برنامه ششم توسعه ، کارگروه سلامت و امنیت غذایی در وزارت بهداشت تشکیل گردید و به تبع برنامههای این کارگروه در کمیتههای استان ابلاغ شد.
کاظم زاده ادامه داد: مهمترین برنامههای این طرح عبارتند از:
-پایش خاکهای آلوده به فلزات سنگین از جمله سرب، آرسنیک، کادمیوم و ..
-تهیه دستورالعمل MRL (تعیین باقیمانده حد مجاز سموم د رمحصولات کشاورزی)
-شناسنامه دار کردن کشاورزان و بهره برداران، در این طرح کد ۱۶ رقمی شناسه کشاورز صادر میگردد.
-آموزش و اطلاع رسانی کشاورزان به آموزشهای لازم توسط کارشناسان بهداشت محیط زیست انجام میگیرد؛ و همچنین توانمند سازی کشاورزان و بهره برداران، در این خصوص تسهیلات لازم جهت خرید دستگاههای سمپاش به کشاورزان پرداخت میگردد.
او افزود: طرح ارتقا سلامت ۸ محصول شامل گوجه فرنگی مزرعهای و گلخانهای، خیار مزرعهای و گلخانهای، پیاز، سیب زمینی، سیب درختی و پرتقال میباشد.
رئیس گروه محیط زیست و سلامت غذا سازمان در پایان ابراز امیدواری کرد:با اجرای طرح ارتقا سلامت محصولات کشاورزی، زنجیره تولید غذای سالم تکمیل گردد.
انتهای پیام/ه