او افزود: بومشناسی کشاورزی، کشاورزی حفاظتی، کشاورزی ارگانیک، بیخاکورزی و دارکشتورزی از جمله رویکردهای مورد تأکید فائو برای ترویج بین ذینفعان و دستاندرکاران عرضه کشاورزی است.
نماینده سازمان خوار و بار کشاورزی ملل متحد در ایران با تأکید بر این مسئله که خاک یک منبعی متناهی است، بیان کرد: این امر بدان معناست که در صورت از بین رفتن خاک بازیابی آن در مدت عمر انسان، امکانپذیر نیست.
وی ادامه داد: فرسایش خاک در بسیاری از نقاط جهان بزرگترین تهدید موجود برای سلامت خاک و خدمات اکوسیستمی است.
بودکر با اشاره به اینکه فرسایش خاک در بسیاری از نقاط جهان بزرگترین تهدید موجود برای سلامت خاک و خدمات اکوسیستمی به شمار میرود، اظهار کرد: فرسایش خاک موجب حذف سطح حاصلخیز خاک و کاهش فضای مناسب برای ریشهزایی گیاهان در خاک میشود که این امر تأثیر منفی بر رشد و عملکرد محصولات کشاورزی دارد.
به گفته این مقام مسئول، بر اساس آخرین گزارشات سازمان فائو تخمین زده میشود که هر ساله فرسایش خاک موجب کاهش 4 درصدی عملکرد محصولات کشاورزی در جهان میشود.
نماینده سازمان خوار و بار کشاورزی ملل متحد در ایران در پایان با تاکید بر این مسئله خاک در تامین امنیت غذایی تاثیر بسزایی دارد، تصریح کرد: روز مراسم گرامیداشت روز جهانی خاک فرصتی را محیا میکند تا نقش و ارزش خاک را به خاطر ظرفیت تولیدی و نقشآفرینی آن در تأمین امنیت غذایی و حفظ خدمات کلیدی اکوسیستمی مورد توجه قرار دهیم و همواره تلاش کنیم تا فرسایش خاک را متوقف کنیم تا آیندهمان را حفظ کنیم.
انتهای پیام/