به گزارش
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،علیرضا رییسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه سالانه بیش از ۳۳ هزار نفر در ایران در اثر آلودگی هوا میمیرند، گفت: در کلانشهرها، آلودگی هوا به ویژه ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون وارد ریه و بافت بدن افراد شده و عوارض زیادی به وجود میآورد.
او بیان کرد: طی سالهای ۹۲ تا ۹۴ شاهد کاهش غلظت آلایندههای هوا بودیم، اما از سال ۹۴ تا ۹۶ افزایش غلظت و آلودگی هوا را داشته ایم و هم اکنون این آلودگی ۳.۳ برابر حد مجاز جهانی است.
رییسی تصریح کرد: هزینههای مستقیم و غیر مستقیم تحمیلی ناشی از آلودگی هوا بسیار زیاد است که تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و بازار بخشی از آن است.
میزان مرگ و میر ناشی از آلودگی هوا در افراد بالای ۳۰ سال بیشتر است
معاون بهداشت وزارت بهداشت یادآوری کرد: طبق آمار، میزان مرگ و میر ناشی از آلودگی هوا در تهران در سال ۹۷، بالغ بر ۳ هزار نفر از افراد بالای ۳۰ سال بود که بیماران مزمن تنفسی ۸۵ نفر، سرطان ریه ۹۶ نفر، بیماران قلبی ۱۰۵۸ نفر و سکتههای مغزی ۵۲۶ نفر بودند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد: برای کلانشهرهایی مانند تهران و اصفهان نیازمند برنامهها و تمهیدات ویژه هستیم. همچنین، در جنوب، غرب و شرق کشور با پدیده غبارآلودگی نیز مواجه هستیم که راهکارهای این آلودگیها باید مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام/