به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا بیرانوند سنگربان ملی پوش تیم پرسپولیس تهران امسال عنوان مرد سال فوتبال ایران را به دست آورد و درصدد بود تا دومین عنوان مرد سال را این بار در قاره کهن تجربه کند، اما روز گذشته بیرو قافله را به اکرم عفیف باخت. این بازیکن قطری بالاتر از بیرانوند توانست عنوان مرد سال قاره آسیا را به دست بیاورد. این در حالی است که بسیاری بر این باور بودند علیرضا بیرانوند میتوانست اولین دروازه بانی لقب بگیرد که توپ طلا را با خود به خانه میبرد.
با یک نگاه اجمالی میتوان دریافت که کنفدراسیون فوتبال آسیا در کنار تمام لابیهایی که با تیمهای حاشیه خلیج فارس برای انتخاب بازیکنانشان به عنوان برترین بازیکن سال فوتبال آسیا دارد، با توجه به اینکه ارزیابی انتخاب بهترین بازیکن سال را بر مبنای عملکرد بازیکن در مسابقات بین المللی، چون لیگ قهرمانان آسیا، جام جهانی به همراه تیم ملی و همچنین درخشش در لیگ برتر کشور مربوطه را مورد ارزیابی قرار میدهد، میتوانست نگاه خریدارانه تری به دروازه بان پرسپولیس یعنی بیرانوند داشته باشد. بیرانوندی که با تیم پرسپولیس تهران ۳ بار خوش درخشید و توانست به همراه سرخها در قهرمانی لیگ برتر فوتبال ایران هت تریک کرد.
بیرو روزهای فوق العادهای را در جام جهانی به همراه تیم ملی ایران داشت و با گرفتن پنالتی کریستیانو رونالدو خود را در سطح جهانی بیشتر مطرح کرد و شاید جدیترین رقیب او برای کسب عنوان مرد سال آسیا یعنی اکرم عفیف این امتیاز ویژه را نداشت تا در مهمترین تورنمنت فوتبالی دنیا یعنی جام جهانی پا به توپ شود. از طرفی میتوان مبنای AFC را برای انتخاب عفیف، درخشش او با تیم السد در لیگ قهرمانان آسیا و همچنین قهرمانی با تیم ملی قطر در رقابتهای جام ملتهای آسیا ۲۰۱۹ تلقی کرد.
محمود کلهر کارشناس فوتبال در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان بیان کرد: به نظر من بیرانوند در لیگ قهرمانان آسیا، جام جهانی و لیگ برتر ایران واقعا فوق العاده کار کرد و حضور در تورنمنت مهمی، چون جام جهانی را تجربه کرده است و واقعا این اعتبار بالایی است. او میتوانست این جایزه را در ۲ سال گذشته تصاحب کند.
سنگربان پرسپولیسیها بعد از اینکه مرد سال فوتبال ایران شد به رسانهها عنوان کرده بود دیدگاه او فراتر از ایران رفته و در حال حاضر تنها هدف او تصاحب دستکش طلایی در قاره آسیا است. جایزهای که جای خالی اش بسیار در میان فوتبالیستها احساس میشود و اگر چنین چیزی در آسیا نمود پیدا میکرد قطعا بیرانوند و سایر دروازه بانان ایرانی از جمله احمدرضا عابدزاده، سید مهدی رحمتی و ... شانس بالایی برای رقابت و تصاحب آن داشتند.
این روزها فوتبال دنیا به سمت بیرون رفتن از فضای تک قطبی بها به بازیکنانی در پست مهاجم بازی میکنند، پیش رفته و بعضا میبینیم بازیکنی، چون ویرجیل فن دایک در مراسم برترینهای فوتبال جهان پا به پای لیونل مسی و کریستیانو رونالدو، مهاجمان برتر دنیا برای تصاحب توپ طلا رقابت میکند. پیشتر دیده ایم که مانوئل نویر دروازهبان تیم ملی آلمان و تیم بایرن مونیخ هم برای کسب این عنوان باز هم در کنار مسی و رونالدو نامزد شده بود.
مطمئنا وارد شدن بخش دستکش طلایی آسیا به مراسم برترینهای قاره کهن به حساسیت تورنمنتهای آسیایی کمک شایانی میکند و قطعا شاهد ظهور دروازه بانان بزرگی در قاره کهن خواهیم بود که ضمن دریافت این جایزه، پا به پای سایر بازیکنان در پست هایی، چون فوروارد، مدافع و هافبک، برای قرار گرفتن درون دروازه تیمهای بزرگ دنیا تلاش خواهند کرد.
کلهر همچنین در مورد اختصاص جایزهای به برترین دروازه بان آسیا در مراسم برترینهای فوتبال این قاره اظهار کرد: واقعا کنفدراسیون آسیا میتواند همچین بخشی را به دروازه بانان اختصاص دهد. چشم تمام علاقهمندان به فوتبال بعد از مهاجمان به دروازه بانان است و درخشش آنها در هر بازی در خاطر همه میماند. به عقیده من دروازهبانی مهمترین پستی است که میتوان در فوتبال داشت. اختصاص بخشی به دروازه بان برتر سال در مراسم برترینهای فوتبال دنیا اتفاق خوبی بود و میتوانیم این کار را در آسیا هم پیاده کنیم چرا که روحیه دورازه بانی، چون بیرانوند را برای درخشش بالا میبرد.
بیشتر بخوانید: پست اینستاگرامی بیرانوند پس از حضور در مراسم برترینهای آسیا
انتهای پیام/